📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Tępa baba, ciekawe co myślała, że się stanie gdy zmierzy się z kryminalistą.
Wyjscie z progu 10. Telemark 10 i ustała na mogach tylko w lewo troche zachwialo
U nich napierdalanie babek jest dyscypliną sportową wiec czego sie spodziewała hahha
Koszulka noszona nie bez kozery.
i tak wkoło Macieju z tymi babami co jakiś czas najlepiej uziemiać przed latem czyli tak na wiosne
a są i takie co potrzebują przykuchnić nawet co kwartał
ale to jest już max z którą idzie się ożenić
i tak wkoło Macieju z tymi babami co jakiś czas najlepiej uziemiać przed latem czyli tak na wiosne
a są i takie co potrzebują przykuchnić nawet co kwartał
ale to jest już max z którą idzie się ożenić
A taki zaskoczony to on niby czym jest? Że ustała? Czy że nie siadła od razu do loda?
Chłopak pizda, przy jebnieciu aż zacisnął zęby a dziewczynka stoi dalej, pewnie by mu jebla to by upadł x
Rannhide napisał/a:
Chłopak pizda, przy jebnieciu aż zacisnął zęby a dziewczynka stoi dalej, pewnie by mu jebla to by upadł x
Aha, dobrze, że podzieliłeś się z nimi swoją wiedzą i doświadczeniem...
Jaką pizdą trzeba być żeby zajebac płaskiego szlaufowi a ta ustala na nogach... Z resztą kolor skóry zobowiązuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów