📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I see this fellow sister has accepted Islam into her heart. Mashallah <3
Szczerze? To jest pewien problem, bo zdajemy sobie sprawę, że generalnie nieładnie bić kobiet, dopuszczamy to czasem jeśli panna za bardzo sama macha łapkami w stronę faceta i już przesadza, ale ja gdzieś intuicyjnie czuję, że i tutaj jakieś kontrolne pierdolnięcie by się przydało - nie ze złości, nie z nienawiści... z miłości, z rozsądku bo jeśli ma jakieś pierdolnięcie w głowie to czasami pierdolnięcie w głowę może pomóc.
ale bylaby faza jakby sie wyjebala na te butelki i przeciela sobie tetnice udowa
Co za lewaki stoją i patrzą
Mam nadzieję, że dziwka dostanie za to karę śmierci.
co za durny świat im wszystko wolno
KaprysLosu napisał/a:
i mogli by jej wlepić karę wartości tego alkoholu, kosztów sprzątania, odszkodowania za brak utargu oraz za utratę zaufania do sklepu, że jak potrzebujesz się napić, to jest otwarty... to w ramach rekompensaty, a jako karę to z 20 lat więzienia, choć za coś takiego to powinni ją traktować jak pedofila.... gdzie jedynym relaksem byłaby praca na pokrycie wyżej wymienionych szkód.
no chyba, że jest ćpunem mieszkającym w kartonie/namiocie co w przypadku usa jest bardzo prawdopodobne i co jej wtedy zrobią? Więzienie do dla niej jak hotel.
Widzę to tak, za szkody wypłacone z ubezpieczenia ( jeśli pracuje i ma ) później odjebać, jeśli nie pracuje i nie ma to prace społeczne na koszt firmy.
może szuka odpowiedniego smaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów