📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i mogli by jej wlepić karę wartości tego alkoholu, kosztów sprzątania, odszkodowania za brak utargu oraz za utratę zaufania do sklepu, że jak potrzebujesz się napić, to jest otwarty... to w ramach rekompensaty, a jako karę to z 20 lat więzienia, choć za coś takiego to powinni ją traktować jak pedofila.... gdzie jedynym relaksem byłaby praca na pokrycie wyżej wymienionych szkód.
Wystarczy ją złapać. Dowód jest, więc kupi sobie te wszystkie trunki i jeszcze za sprzątanie zapłaci. W ostatecznym rozliczeniu sklep będzie miał obrót jak na sylwestra, a ona świadomość, że wykupiła cały regał alkoholu, a procentów we krwi mniej, niż po szklance mleka
Naćpana gardzi alkoholem. Dzisiejszy świat przepełniony hipokryzją, w pigułcde.
Mi jako alkoholikowi jest trudno i ciężko na to patrzeć
KaprysLosu napisał/a:
i mogli by jej wlepić karę wartości tego alkoholu, kosztów sprzątania, odszkodowania za brak utargu oraz za utratę zaufania do sklepu, że jak potrzebujesz się napić, to jest otwarty... to w ramach rekompensaty, a jako karę to z 20 lat więzienia, choć za coś takiego to powinni ją traktować jak pedofila.... gdzie jedynym relaksem byłaby praca na pokrycie wyżej wymienionych szkód.
Zniszczenie mienia, kradzież, nękanie, zakłócenie spokoju lub porządku publicznego na tyle paragrafów można ten występek podciągnąć, a Ty tu z pedofilią xD
Nareszcie sklep zrobił obrót. Jej starzy zrobią przelew
Suka ogrodnika. Sama nie wypije i innym nie da.
i nikt nie moze za pysk i o ziemie....szok
To powinno się kurwa znaleźć na hardzie.
Na ćpuństwo powinien byc regularny odstrzał coroczny. tak samo na negroidy .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów