📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czego to ludzie nie zrobią dla wyświetleń (kasy)
ALFONZO napisał/a:
ale masz swiadomosc, ze laska moze teraz dostac raka skory debilu?
Raka można dostać, od czytania twoich wypocin nieudana skrobanko.
Salieri16000 napisał/a:
Dziewczyna w kąpieli...
Ja pierdolę, takie gówno, że nie zdziwiłem się jak zobaczyłem kto to tutaj wrzucił.
Ale łałowy prank z juduba. No się dzisiaj chichotać już nie przestanę. Jak to kumplom pokażę, to boczki będzie można zrywać. normalnie iksde
typ jebniety. albo niedoruchany przez ojca bo nie kuma sytuacji.
zdrowa dupa w domu, szykuje sie na wieczor, a ten funduje sobie slabym dowcipem stulejarski samotny wieczor.
nie chce ruchac dup - niech zaprasza kolegow.
zdrowa dupa w domu, szykuje sie na wieczor, a ten funduje sobie slabym dowcipem stulejarski samotny wieczor.
nie chce ruchac dup - niech zaprasza kolegow.
Ewidentny odpad genentyczny. Powinni byli mu łeb ujebać przy porodzie zamiast pępowiny. I w chuj z tą laską. Ma to, na co się godzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów