📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Czechos napisał/a:
Jeśli komuś sexy zdarzają się raz do roku to nie odmówi sobie żadnej okazji, nawet jeśli miejsce nie jest odpowiednie. dobrze zgadłem juzwa? pewnie znasz to z autopsji.
Szanujący się człowiek tak się nie zachowuje
Karmazon napisał/a:
Takie zwierzęta to bym polewał kwasem, żeby zapamiętali do końca życia. Co innego u siebie na balkonie, co innego w parku gdzie mogą dzieci biegać.
Ale z was smutasy. Nie zdarzyło się, nawet za młodu, zrobić palcówki dziewczynie w kinie, czy na ławce? I vice versa?
Zapominam, że w seminarium trudniej o kontakty z dziewczynami.
Śmiech jakby koń na blache szczał..
Gdzieś słyszałem podobny śmiech i nie dawało mi to spokoju, aż znalazłem
A tu całość jakby ktoś chciał
A tu całość jakby ktoś chciał
Czechos napisał/a:
Szanujący się człowiek tak się nie zachowuje
Szanujący się człowiek nie nagrywa takich scen, bo wychodzi na to że jest kurwa pierdolnięty. Prawie taki sam debil wstawia to do sieci, a następny półgłówek broni debila.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów