📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Alez te malpy sa zwinne. Musialem kilka razy obejrzec, zeby wyczaic sprawe.
krzyczala zeby wrocil a on nie wrocil, dziwne co nie? a kolor oczywiscie mahon
Do tych bialych debili jeszcze nie dotarlo ze zyja w trzecim swiecie...jak za pare late bedzie musiala chodzic w burce to moze sie obudzi
Maniecky napisał/a:
Do tych bialych debili jeszcze nie dotarlo ze zyja w trzecim swiecie...jak za pare late bedzie musiala chodzic w burce to moze sie obudzi
Muziola już mają za burmistrza wszystko zmierza w dobrym kierunku
Mają to na własne życzenie i jeszcze będą nam sprzedawać(za 20 tys. euro) to gówno.
A gdyby takie kurwiszcze skoncentrowało się na czynności chodzenia, , to byłoby inaczej.
Ale one nie potrafią - zabrać im telefon, to jakby pozbawić umiejętności oddychania.
(jak w starym sucharze u fryzjera z czasów przenośnych odtwarzaczy CD czy kaset)
;>
Ale one nie potrafią - zabrać im telefon, to jakby pozbawić umiejętności oddychania.
(jak w starym sucharze u fryzjera z czasów przenośnych odtwarzaczy CD czy kaset)
;>
Nie to żebym broni złodziejsko pozytywnych ale z perspektywy niewolnictwa, dojenia Afryki, Indii, całego kolonializmu jaki był to jednak karma wraca
Hej! Come back here! Hehehe. Zapewne się cofnął ale aby zamknąć ten gupi ryj
ZiooMall napisał/a:
Ja bym jej tą płachtę z niej zajebał żeby se na golasa pobiegała
A Ty co, urwał żeś się z armii rosyjskiej?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów