Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebany, nawet nie probowal skrecic
No bo tez na pewno w telefonie siedział a juz tego nie pokazali, miejsca miał w chuj
Wiecie co jest przykre w tym gównianym państwie z dykty? Gdyby zamiast tramwaju to był samochód to ludzie już by linczowali kierowcę, a sąd przypierdoliłby jemu surową karę. Ponieważ jednak to tramwaj to nagle winna staje się piesza. Popierdolone lewackie sądy.
Masz piwo, bo mnie rozśmieszyłeś.
A światło na sygnalizatorze nie ma znaczenia, bo to państwo z dykty?
Masz piwo, bo mnie rozśmieszyłeś.
A światło na sygnalizatorze nie ma znaczenia, bo to państwo z dykty?
Pewnie pochodzisz z małej miejscowości gdzie nie rządzi lewactwo to nie wiesz jak jest. Poczytaj sobie jakies fora czy profile Warszawskie to zobaczysz jak wygląda sytuacja. Zresztą na sadolu tych debili nie brakuje. "Kierownik" ma zawsze być gotowy na pieszego na jezdni, w dzień, w nocy, w deszczu, nawet na czerwonym.
Już "za chwilę" Sztuczna Inteligencja, kierująca tramwajami, będzie przyspieszać widząc na torach tego typu odpady ludzkie. Trzymam za to kciuki i przypominam twarde postulaty ludzi myślących: Zniaść recepty w aptekach na wszystko. Niech żrą i wdychają co chcą. Usunąć znaki ostrzegawcze tam gdzie logika pokazuje, żeby nie włazić. Bezapelacyjnie dać prawo zakupu WSZELKIEJ BRONI WSZYSTKIM. Wtedy populacja sama się oczyści w pół roku i wyjdzie kto jest z czego zrobiony w walce o byt. Chaos ma jedną zaletę: JEST SPRAWIEDLIWY.
Super. Pierwsze co bym zrobil to kupil bron i odjebał cie zeby na świecie normalnie było
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów