📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wie ktoś co się stało z jej telefonem ? bo chyba on jest najważniejszy w tym całym zamieszaniu
leonidkacap napisał/a:
wie ktoś co się stało z jej telefonem ? bo chyba on jest najważniejszy w tym całym zamieszaniu
Człowiek jak i telefon może być użyty jako dawca
nie sądzę by w jej rękach telefon pełnił jakaś istotną funkcje można dać komuś innemu co zrobi z niego lepszy użytek.
Era debilizmu
Już "za chwilę" Sztuczna Inteligencja, kierująca tramwajami, będzie przyspieszać widząc na torach tego typu odpady ludzkie. Trzymam za to kciuki i przypominam twarde postulaty ludzi myślących: Zniaść recepty w aptekach na wszystko. Niech żrą i wdychają co chcą. Usunąć znaki ostrzegawcze tam gdzie logika pokazuje, żeby nie włazić. Bezapelacyjnie dać prawo zakupu WSZELKIEJ BRONI WSZYSTKIM. Wtedy populacja sama się oczyści w pół roku i wyjdzie kto jest z czego zrobiony w walce o byt. Chaos ma jedną zaletę: JEST SPRAWIEDLIWY.
Siedź w tym toi toi-u, nie wychodź.
smc napisał/a:
Siedź w tym toi toi-u, nie wychodź.
Anal swędzi z wieczora znowu
Prowokatorko kakaowa?
Doszła do końca chodnika, rozejrzała się(w złą stronę) a potem PRZYSPIESZYŁA/ WRĘCZ SKOCZYŁA. Niedoszły samobójca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów