Nie wiadomo co się z nią stało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Nie wiadomo co się z nią stało
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pawian w sensie Murzyn ma koszulkę czy bluzę z napisem:
Antisocial
Socialclub
i
wszystko
jasne
z
czarnuchami,-takimi akurat czarnuchami
Antisocial
Socialclub
i
wszystko
jasne
z
czarnuchami,-takimi akurat czarnuchami
tu tylko pomógł by karabinn ak47 i usypiać podludzi serią
tak. to jest stado. ogranicza się tylko do szympansic i pawianów wewnątrz grupy. Niszczy wszystko co jest spoza grupy. Podobieństwo do zachowań ludzkich? Nie zauważono.
Przecież wiadomo że czleko kształtne są zdolne do kanibalizmu ,zeżarły ja ot co co się, stało ech i już u nas się robi ,dzięki lewackim poglądom, taki gaj małp
Zaatakowana została czarna małpka w zielonej czapce,
Biała małpka wstawiła się za czarną małpkę i przypadkiem ją poturbowali.
Lanie dostała czarna małpka w zielonej czapce.
Pozdrawiam
Biała małpka wstawiła się za czarną małpkę i przypadkiem ją poturbowali.
Lanie dostała czarna małpka w zielonej czapce.
Pozdrawiam
Napisz wprost, że biała kobieta została zaatakowana przez stado czarnych małp
zmienić trochę prawo i w przypadku pobicia ze skutkiem śmiertelnym skazywać wszystkich zainteresowanych a więzienia zamioenić w kolonie karne w których osadzeni zarabiali by na swoje utrzymanie np. hodując bawełnę.
Oj kurwa za dużo socjalu czarne małpy mają. Zamiast wziąć się do roboty i czymś zająć to palma odpierdala z dobrobytu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów