A jednak kobiety potrafią używać taką spluwę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dość że ładna z fajnym tyłkiem i cyckami,to jeszcze napierdala z giwery.A w tym kurewsko popierdolonym kraju wiatrówka jest nielegalna.Niczego nigdy nikomu nie zazdrościłem,ale hamburgrom prawo do posiadania broni szczerze zazdroszczę.I niech nikt nie pierdoli,że jak kowalski z kowalskim się pokłóci to po ryjach sobie napierdolą,a tak by do siebie strzelali,kosą też można zabić i jakoś bandy kosynierów nie zapierdalają ulicami,krata browaru.
Taka ma wytrenowana reke od naciagania takiego shotgun'a, ze na pewno w nocy tez wie co robic ; ))
Albo ma kutasa albo fejk
myślałem ,że taka spluwa ma lepsze piernięcie na filmie pompka robi wrażenie a tu huja
Tak jest:
Tak być powinno:
Dopełniacz, nie biernik.
Beowolf2 napisał/a:
A jednak kobiety potrafią używać taką spluwę.
Tak być powinno:
Beowolf2 napisał/a:
A jednak kobiety potrafią używać takiej spluwy.
Dopełniacz, nie biernik.
@Bila nie przesadzaj po nowelizacji Ustawy o Broni i Amunicji z 2004 roku możesz kupić wiatrówkę przez neta jeżeli pocisk nie ma 17J, ale to da się zrobić jak masz znajomego Ci wymieni sprężynę albo coś po zakupie.
A jak lubisz pierdolnięcie to kup sobie również legalnie, na dowód czarnoprochowca typu Colt Navy. Ten fakt, że bron typu rewolwer jest legalna, a nikt nie słyszy o gangach polujących na ludzi jak kurwa Dziki Bill Hickock czy Jesse James jest jakimś tam argumentem za wprowadzeniem pozwoleń na broń.
A jak lubisz pierdolnięcie to kup sobie również legalnie, na dowód czarnoprochowca typu Colt Navy. Ten fakt, że bron typu rewolwer jest legalna, a nikt nie słyszy o gangach polujących na ludzi jak kurwa Dziki Bill Hickock czy Jesse James jest jakimś tam argumentem za wprowadzeniem pozwoleń na broń.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów