Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Większość z was narkotyki zna z broszurek, które rozdają w gimnazjum... 90% nie wie co to crack. Plus rozjebał mnie "najlepszy komentarz", który jeśli nie był ironiczny to świadczy o jebanych zawiłościach twojego niedowartościowanego umysłu... Crack albo white widow? Wiesz co to white widow? Widziałeś mandziur na oczy kiedykolwiek? To ci kurwa wygląda na white widow? I dostałeś najwięcej piw, czyli reszta tak samo debilna jak ty. White widow to odmiana ziółka, która o dziwo przypomina ziółko bo nim kurwa jest. A nie białą bezkształtną masą... Jedynie Twin się mądrze wypowiedział... To jest wosk z mandziurku, kopytny taki, że trudno ogarnąć petarde... Raz próbowałem i jest straszne (w taki pozytywny sposób) A co do tego jak ktoś napisał "Jak skwierczy to crack" skwierczy to to co ci koledzy dają, maczane gówno jakieś.
gratulacje znasz się na dragach i zażywasz je
właśnie czekałem aż jakiś ćpun fachowiec mi to wyjaśni
Większość z was narkotyki zna z broszurek, które rozdają w gimnazjum... 90% nie wie co to crack. Plus rozjebał mnie "najlepszy komentarz", który jeśli nie był ironiczny to świadczy o jebanych zawiłościach twojego niedowartościowanego umysłu... Crack albo white widow? Wiesz co to white widow? Widziałeś mandziur na oczy kiedykolwiek? To ci kurwa wygląda na white widow? I dostałeś najwięcej piw, czyli reszta tak samo debilna jak ty. White widow to odmiana ziółka, która o dziwo przypomina ziółko bo nim kurwa jest. A nie białą bezkształtną masą... Jedynie Twin się mądrze wypowiedział... To jest wosk z mandziurku, kopytny taki, że trudno ogarnąć petarde... Raz próbowałem i jest straszne (w taki pozytywny sposób) A co do tego jak ktoś napisał "Jak skwierczy to crack" skwierczy to to co ci koledzy dają, maczane gówno jakieś.
Uwaga, mamy 19 letniego znawce!
wystarczy silna wola i trochę rozumu
No kurwa, oczywiście, ale z tym najciężej najczęściej.
Pozwolę sobie zacytować komentarz użytkownika ~Dziad z Lasu: "Ćpanie to ćpanie - spożywanie substancji psychoaktywnych w celach rozrywkowych. Wasze usprawiedliwienia są bezcelowe. Szukacie sobie wymówek, żeby ukryć fakt, że jesteście ćpunami.'' Tyle w tym temacie.
Picie alkoholu to spożywanie substancji psychoaktywnych w celach rozrywkowych. Wasze usprawiedliwienia są bezcelowe. Szukacie sobie wymówek, żeby ukryć fakt, że jesteście alkoholikami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów