Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pamiętam jak mój brat to dostał na urodzinki, jakoś 1g, podobno to jest czyste THC czy po prostu wosk z łodyg, nie jestem w stanie powiedzieć, miało formę takich zielonych, glutowatych kulek, w każdym razie, po jednej lufce braciak wyglądał jakby ktoś nim tyrał po podłodze przez 2 lata, a 6 chłopów spaliło z tego jednego jointa i byli pozamiatani na cały dzień
czyste THC?
nie wosk z łodyg tylko "owoce" konopi którw zwią się potocznie TOPAMI (te takie zielone kulki ale kurwa glutowate? nie wiem co Wy tam palicie )
jeśli już to "sprasowana" pod ciśnieniem żywica która zwie się HASZYSZ. ya man
10sinep, tyle, że haszysz nie jest biały. W przeciwieństwie do wosku, który ona pali. To nie jest czyste THC. Nie wiem jakby miało wyglądać czyste THC... Ten wosk ma koło 80% w sobie i naprawdę kopie. Ja z kumplem naprawdę trochę popaliłem w życiu i jedyne co mnie bardziej kopnęło to brownie, które kiedyś upiekłem i zjadłem sam.
no tak, nie do końca o czyste THC mi chodziło, ale jego zawartość w tym wosku dochodzi nawet do 99%, a nazywa się to budder z tego co się orientuje
Większość z was narkotyki zna z broszurek, które rozdają w gimnazjum... 90% nie wie co to crack. Plus rozjebał mnie "najlepszy komentarz", który jeśli nie był ironiczny to świadczy o jebanych zawiłościach twojego niedowartościowanego umysłu... Crack albo white widow? Wiesz co to white widow? Widziałeś mandziur na oczy kiedykolwiek? To ci kurwa wygląda na white widow? I dostałeś najwięcej piw, czyli reszta tak samo debilna jak ty. White widow to odmiana ziółka, która o dziwo przypomina ziółko bo nim kurwa jest. A nie białą bezkształtną masą... Jedynie Twin się mądrze wypowiedział... To jest wosk z mandziurku, kopytny taki, że trudno ogarnąć petarde... Raz próbowałem i jest straszne (w taki pozytywny sposób) A co do tego jak ktoś napisał "Jak skwierczy to crack" skwierczy to to co ci koledzy dają, maczane gówno jakieś.
Nie spinaj sie tak wyszczekany jestes jak pies soltysa . To jakie uzywki bralem pozostawie prywatna sprawa . ogarnij sie czlowieku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów