Dziewczynka i jej pajączek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Spalilbym w piecu poki jest czas i nie moze sie rozmnozyc, a wraz z nia pajaczka.
zajebiste w swojej prostocie nie mam nic do dodania gratuluje normalnej córki mam nadzieje
Kątnik domowe większe (tenegaria atrica) jest zajebisty, pobawi się z dzieckiem, a jak przeżyje to wlezie w krzaki lub do piwnicy i ojebie parę robaków. A lamusy dupa cicho.
Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
Wstawiłem ostatnio filmik tego gościa,jak jego córa bawi się z kątnikiem domowym większym. Dla gościa i córy- zimne piwko!
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
Jak kiedyś malowałem stare pomieszczenie to zabiłem tego gówna chyba ze 100.
Ruchałbym Oczywiście nie pająka
Taki pajączek jest w stanie przebić skórę człowieka, gdyby stwierdził, że jednak trzeba się bronić?
o ironio wczoraj po ścianie miałam takiego samego i rozkwasiłam go kapciem bo kotu się go łapać nie chciało
tls01 napisał/a:
Taki pajączek jest w stanie przebić skórę człowieka, gdyby stwierdził, że jednak trzeba się bronić?
Nie jest to bolesne. Kiedyś, jak byłem młodszy i pracowałem na stolarni w wakacje, to trafiłem na takiego i ukąsił pajęczak. Ból mogę porównać do jakiejś szczepionki na tężca czy coś, no i przez 3 dni był delikatny obrzęk wokół miejsca ukąszenia.
@C'est Ca
Kurwa kilka lat temu powinienem mieć szczepienie przeciwko tężcowi. Dzięki, że mi przypomniałeś stary!
Kurwa kilka lat temu powinienem mieć szczepienie przeciwko tężcowi. Dzięki, że mi przypomniałeś stary!
Arkadyjczyk napisał/a:
Niektórzy użytkownicy wiedzą jak się obchodzić z takimi zwierzątkami:
A później płacz na grilu bo komary gryzą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów