Tatuś spytany przez córkę o to, dlaczego niektóre z jej lalek są czarne, wmawia jej, na tydzień przed jej czwartymi urodzinami, że każda dziewczynka zostaje w dzień czwartych urodzin czarna. Oto nagranie reakcji dziewczynki. Konkretna byłaby z niej sadystka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
@up
Wypowiedziała się wielka dorosła, co kwasu nigdy nie spróbowała, a wrzuca złudzenie optyczne co niby dają efekt wrzucenia go sobie ;p Niektóre dzieci wolniej się rozwijają w pewnych dziedzinach, to normalne. Ja czytałem już w wieku czterech lat, ale do 6 roku życia korzystałem z nocnika.
Wypowiedziała się wielka dorosła, co kwasu nigdy nie spróbowała, a wrzuca złudzenie optyczne co niby dają efekt wrzucenia go sobie ;p Niektóre dzieci wolniej się rozwijają w pewnych dziedzinach, to normalne. Ja czytałem już w wieku czterech lat, ale do 6 roku życia korzystałem z nocnika.
@up
wypowiedziała się osoba, która ma doświadczenie z dziećmi, więc wiem, o czym mówię. noszenie pieluszki w tym wieku nie jest winą dziecka, tylko leniwych rodziców, którym się nie chce nauczyć dzieciaka sadzać dupę na nocnik, a potem na kibel.
a czy brak doświadczenia z kwasem jest jakimś wstydem? bo jak tak, to sory
wypowiedziała się osoba, która ma doświadczenie z dziećmi, więc wiem, o czym mówię. noszenie pieluszki w tym wieku nie jest winą dziecka, tylko leniwych rodziców, którym się nie chce nauczyć dzieciaka sadzać dupę na nocnik, a potem na kibel.
a czy brak doświadczenia z kwasem jest jakimś wstydem? bo jak tak, to sory
Masz uraz do pieluszek?
mam uraz do głupoty ludzkiej.
zbronkoo napisał/a:
mam uraz do głupoty ludzkiej.
Pijesz do mnie? Rodziców nazwałaś leniami, a nie głupcami więc?
nie doszukuj się drugiego dna, mam na myśli tylko i wyłącznie to, że dzieciaki trzeba uczyć jak najwcześniej samodzielności (oczywiście w granicach rozsądku), bo w dorosłym życiu nikt im nie będzie dupy podcierać (to taka metafora, rozumiesz ).
jeśli chodzi o lenistwo - często idzie w parze z głupotą.
ale skończmy tę dygresję, bo to nie forum dobramama.pl, tylko sadol. pzdr
zbronkoo napisał/a:
nie doszukuj się drugiego dna, mam na myśli tylko i wyłącznie to, że dzieciaki trzeba uczyć jak najwcześniej samodzielności (oczywiście w granicach rozsądku), bo w dorosłym życiu nikt im nie będzie dupy podcierać (to taka metafora, rozumiesz ).
Eh, na szczęście, bo już myślałem że jesteś kolejną samicą, która dopierdala się do czegoś, pisze między wierszami, a potem zgrywa głupa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów