Tatuś spytany przez córkę o to, dlaczego niektóre z jej lalek są czarne, wmawia jej, na tydzień przed jej czwartymi urodzinami, że każda dziewczynka zostaje w dzień czwartych urodzin czarna. Oto nagranie reakcji dziewczynki. Konkretna byłaby z niej sadystka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeczytałeś to co napisałeś? Jaka kurwa sadystka jak ona chce byc czarna?!
Cytat:
A kto chciałby być czarny ? Nie dziwie się że płacze
Pewnie ci, którzy zapierdalają na solarium jak pojebani.
Nie dawajcie kropek w tytułach tematów.
Nikczemny Płód napisał/a:
Przeczytałeś to co napisałeś? Jaka kurwa sadystka jak ona chce byc czarna?!
Widzę że nie ogarniasz. Nie chce być czarna, a to czy chce być brązowa to co innego. Też wolałbym być mulatem niż czarnym.
Ale tez nie chce byc i biala :/
Nikczemny Płód napisał/a:
Ale tez nie chce byc i biala :/
Jest niezdecydowana, jak większość bab.
@Nikczemny Płód, to jest wada, którą zawsze da się naprostować pasiorem
To sadistic, więc pewnie pisiorem.
Młoda powinna zapamiętać ten mindfuck i na starość oddać ojca do przytułku w czarnej dzielnicy. Niech tam bryluje swoim poczuciem humoru.
A tak w temacie wkrętek ojca taka historia:
"Dzisiaj moja pięciolatka wróciła z letniego obozu z płaczem, bo jej koledzy i wychowawcy śmiali się z niej, bo nie umiała poprawnie zidentyfikować kolorów w trakcie zabawy. Wtedy mój mąż się przyznał, że specjalnie źle ją nauczył nazw kolorów myśląc, że to będzie zabawne."
"Dzisiaj moja pięciolatka wróciła z letniego obozu z płaczem, bo jej koledzy i wychowawcy śmiali się z niej, bo nie umiała poprawnie zidentyfikować kolorów w trakcie zabawy. Wtedy mój mąż się przyznał, że specjalnie źle ją nauczył nazw kolorów myśląc, że to będzie zabawne."
Chce byc kakaowa bo może lubi obcowanie z naturą: pola bawełny, spanie z owcami i innym inwentarzem, jedzenie co się złapie, sprzedawanie co się ukradnie.
japierdole, taki wielki bachor z pieluchą. matka pewnie dalej karmi piersią, a ojciec się podłącza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów