@uho82
Ja przewinąłem od momentu kiedy zmieniła się muzyka, przeskoczyłem do połowy a potem pod sam koniec. Swoją drogą dziwne masz zainteresowania.
Kurwa, jak bardzo idiotyczne jest to, że kandydat na prezydenta kraju jest reklamowany w taki sposób. Do chuja, czy na prawdę "ci na górze" uważają ze społeczeństwo jest na tyle zidiociałe, że odda głos na podstawie hasła: "This hottie will wote for ..."? Kurwa, może na plakatach wyborczych zamiast nudnych mord kandydatów i patetycznych haseł typu "By żyło się lepiej" niech umieszczają zdjęcia lasek w bikini, a potem pierdolniemy plebiscyt smsowy, który wyłoni tego który znalazł najfajniejszą, a no i przy okazji kto będzie rządził krajem.
Uprzedzając pytania w stylu "Po chuj się urytujesz, oglądaj dupy". Irytuję się, bo PR'owcy naszych darmozjadów wzorują się na poczynaniach PR'owców amerykańskich darmozjadów, czyli następna kampania wyborcza będzie bardziej zbliżona do tego co widać na filmiku. Już w poprzedniej były jakieś chujowe piosenki w wykonaniu cycatych blond bliźniaczek i tym podobne pierdoły. Kolejna jebana szopka.