18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Dziewczynki Rona Paula
Takeda • 2012-01-15, 17:35

Na miejscu Amerykanów nie zastanawiałbym się, na kogo głosować.

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
K................k 2012-01-15, 17:50 15
Oto jak jedyny rozsądny kandydat w USA musi się reklamować, żeby przekonać do siebie jedno z najpotężniejszych społeczeństw świata. Ale i tak trzymam za niego kciuki.
Zgłoś
uho82 2012-01-17, 13:06
ciekawe czy jest ktoś kto przewinął chociaż o kilka sekund
Zgłoś
Nazad 2012-01-17, 21:31 2
@uho82
Ja przewinąłem od momentu kiedy zmieniła się muzyka, przeskoczyłem do połowy a potem pod sam koniec. Swoją drogą dziwne masz zainteresowania.

Kurwa, jak bardzo idiotyczne jest to, że kandydat na prezydenta kraju jest reklamowany w taki sposób. Do chuja, czy na prawdę "ci na górze" uważają ze społeczeństwo jest na tyle zidiociałe, że odda głos na podstawie hasła: "This hottie will wote for ..."? Kurwa, może na plakatach wyborczych zamiast nudnych mord kandydatów i patetycznych haseł typu "By żyło się lepiej" niech umieszczają zdjęcia lasek w bikini, a potem pierdolniemy plebiscyt smsowy, który wyłoni tego który znalazł najfajniejszą, a no i przy okazji kto będzie rządził krajem.

Uprzedzając pytania w stylu "Po chuj się urytujesz, oglądaj dupy". Irytuję się, bo PR'owcy naszych darmozjadów wzorują się na poczynaniach PR'owców amerykańskich darmozjadów, czyli następna kampania wyborcza będzie bardziej zbliżona do tego co widać na filmiku. Już w poprzedniej były jakieś chujowe piosenki w wykonaniu cycatych blond bliźniaczek i tym podobne pierdoły. Kolejna jebana szopka.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2012-01-17, 21:36
jak wygram wybory to ,to,to hmmmm.... wszystkim zrobię loda chyba że ktoś woli to dam dupy

też mi kurwa kandydatka ,jak by startowała do miss playboya to ok
niektóre fotki to jak tych pustaków z NK czy innej fotki

ale dupa fajna

Zgłoś
Nazad 2012-01-17, 21:38
@Hrabia Drapula
ja Cię proszę, błagam nawet! Powiedz że to, co napisałeś to trolling...
Zgłoś
Wszemir 2012-01-17, 22:34
@Nazad
Ja tam wolę cycki od pustych obietnic, bo to przynajmniej Cię może w życiu spotkać.

-Mamusiu mogę ciasteczko?
-Umyj rączki
-Ale ja nie mam rączek
-Nie ma rączek nie ma ciasteczka
-... I like trains
Zgłoś
KasHer 2012-01-17, 23:17
To Fani Rona zrobili ten spot. Ron by czegoś takiego nie poparł, a zresztą nie ma tego znanego "My name is Ron Paul and I approve this message", które to wymagane jest w oficjalnych spotach.

...
Zgłoś
R................r 2012-01-17, 23:28
Ludzie czy to te dupy tak was ogłupiają? Na początku filmiku jest przecież napisane ,że Ron nie jest odpowiedzialny za powstanie tego filmu.
Zgłoś
timmy77 2012-01-17, 23:54
I znów muszę to zrobić...

Let's rock'n'roll
Zgłoś
b................n 2012-01-18, 0:46
Idę zmówić paciorek. Pomodlę się za to żeby ten filmik okazał się żartem.
Zgłoś
Gienek2 2012-01-18, 9:27
nie wiem czy to na cały świat idzie ale amerykanie mają manie wielkośći, codziennie słysze jakieś njusy o wyborach w ameryce a o istotnych wydarzeniach w Polsce milczą, zamęczają ludzi tymi głupotami żeby po wyborach mieli dość
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2012-01-18, 12:32
I tak wygra czarny, bo elity nie dopuszczą do tego, by ktoś z nastawieniem antywojennym i otwarcie krytykujący NWO doszedł do władzy. Wybory tak demokratyczne, jak te w Rosyji.
Zgłoś
pakicito 2012-01-18, 15:40
@up
a u nas to co uczciwe wybory byly?
p.s. moze wygra meksykaniec dla odmiany
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów