Dwie dziewczyny postanowiły zagrać w Slendera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Widocznie dla nich jest skoro się boją dodałem bo fajnie krzyczą ;d
W sumie, to całkiem nieźle się trzymają. A jeśli chodzi o wrzaski w trackie gry, to i tak nie można ich porównać do większości amerykańskich pseudo-facetów, którzy wrzucają swoje filmiki z gry.
Najbardziej mnie rozjebał tekst "Ej, ale on jest tylko jeden?"
Najbardziej mnie rozjebał tekst "Ej, ale on jest tylko jeden?"
youtube.com/user/dziewczynygrajawgry?feature=mhee tu jest ich kanał z tego co czytałem, zapowiada się więcej filmików i coś tam piszę, że ujawnią swoje twarze
Gówniana gra, ani to straszne ani ciekawe. Znajduje 5 stronę i myszka kieruje mi się sama na jego mordę
PS/ Czy jedna z nich to nie przypadkiem ta od "Drej Kumofort" ?
sadistic.pl/ciemna-strona-internetu-vt135032.htm1365460
Jakaś taka podobna wymowa
PS/ Czy jedna z nich to nie przypadkiem ta od "Drej Kumofort" ?
sadistic.pl/ciemna-strona-internetu-vt135032.htm1365460
Jakaś taka podobna wymowa
Miło, że nasz film znalazł się tutaj Co do wypowiedzi niejakiego Panfel: nie, to żadna z nas. Nie interesują nas filmy o takiej tematyce, ale widzę, że Ciebie owszem no cóż... każdy lubi co innego. Pozdrawiam serdecznie.
Niech ktoś przejdzie to grę i da sobie z tym spokój.
Wszyscy się podniecają tym slenderem, a o Amnesi to już nikt nie pamięta.
gra jest prosta.wystarczy isc do przodu i tyle.ci co maja nawyk z innych fpp to sie odwracaja i bach a tu wystarczy strafowac ^_^.btw i tak cie na koncu mackami obmaca
Srasłkasz napisał/a:
Wszyscy się podniecają tym slenderem, a o Amnesi to już nikt nie pamięta.
Slender to jakaś kwejkowa moda, następstwo kota cojapacze i amelinium. Szkoda tylko że i sadistic dostaje tym gównem rykoszetem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów