📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dalsza część tytułu powinna wyglądać tak "- czyli jak skutecznie zniechęcić człowieka do całkiem fajnej du... ekhm... dziewczyny"
Fajna laska. Jej pierdy pewnie pachną truskawkami.
następna część to z dupy do ust ;D dziewczyny nie bójcie się to normalne przecież
Jebana nie myje rąk nim spuści wodę! Ale pyszczek ładnie otwiera...
bąk jak bąk
@up Luis moja droga facet sika na stojąco i przerywa sikanie podczas bączenie ponieważ boi się że jak by coś się wysmykło to byłaby lipa, a laska ma to w nosie i tak siedzi na klopie i tak więc dla niej to wszystko jedno ( bo faceci to profesjonaliści i skupiają się na jednej rzeczy dlatego jak puszczają bąka podczas sikania to wybierają jedną rzecz by być w tym zajebiści ) Mam nadzieje że wzbogaciłem Twoją wiedzę o facetach
@up Luis moja droga facet sika na stojąco i przerywa sikanie podczas bączenie ponieważ boi się że jak by coś się wysmykło to byłaby lipa, a laska ma to w nosie i tak siedzi na klopie i tak więc dla niej to wszystko jedno ( bo faceci to profesjonaliści i skupiają się na jednej rzeczy dlatego jak puszczają bąka podczas sikania to wybierają jedną rzecz by być w tym zajebiści ) Mam nadzieje że wzbogaciłem Twoją wiedzę o facetach
Nie opuściła deski przed spuszczeniem wody niehigieniczna s*ka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów