📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak się kończy kombinowanie ! Powinna pociągnąć z gwinta
Ale upudrowane lochy.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
" masz poczęstuj się... "
A tak abstrahując, co takiego ludzi kręci w tequili? Smakuje jak źle wydestylowany bimber, kosztuje więcej niż wódka i jeszcze ma jakiś dziwny obrządek z solą i cytryną
Pijane dziewczyny są fajne, nie przejmują się że zamiast szota łykają cumshota,
Policeman napisał/a:
A tak abstrahując, co takiego ludzi kręci w tequili
Zrób kiedyś Magritte lasce to zobaczysz. A to picie z cytrynką i solą, to tak dla turystów. Podobnie jak taniec Zorba.
Policeman napisał/a:
A tak abstrahując, co takiego ludzi kręci w tequili? Smakuje jak źle wydestylowany bimber, kosztuje więcej niż wódka i jeszcze ma jakiś dziwny obrządek z solą i cytryną
po 0,5 wódki czuję się lekko mówiąc źle. po 0,7 Tequili z całym tym poyebanym obrzędem czuję się dobrze i nie mam problemu rano wstawać. Smak jest dobry o ie własnie lubisz kwaśne rzeczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów