📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
fap fap fap
dobre dupcie ;D piwo leci
Nap Limak napisał/a:
Z takimi to by się pograło!
Jedyna gra w jaką mógłbym z nimi zagrać to gra wstępna.
Chociaż nie, zmieniam zdanie - połowa pewnie ma penisa :/
edit
Chociaż nie, zmieniam zdanie - połowa pewnie ma penisa :/
Mówienie czegoś poprzez użycie jednego stwierdzenia w pierwszej osobie już dawno przestało być śmieszne, spierdalaj
Mi się wydaje, czy ta od lizaka jest ostatnio na każdym takim filmiku?
z takimi to tylko w fife
strzelic pare goli
strzelic pare goli
I tak pewnie żadna z nich nie zna się na grach, po prostu ładne dziewczyny chciały sobie zarobić, i nic w tym złego, no chyba że opierdalały gałę jakiemuś szefowi, wtedy to zwykłe dziwki . Zdanie wielokrotnie złożone, nie pierdolcie, że nie znam kropek . I tak tego nikt nie przeczyta bo za długie . A tak poza tym, to pewnie jakieś koksy z sadola zjadą mnie bo gadam o grach zamiast napisać, " ruchałbym ", niestety mam dziewczynę (taką bez kutasa, to dziwne bo jestem masochistą[ nie kurwa, nie emo] ) i jakoś nie jarają mnie te grube dupy . Ciekawy jestem czym mi odpiszecie, jeśli ktokolwiek zechce oczywiście, i odpuście sobie " chuja mnie obchodzi twoje zdanie" , nadużywany zwrot . Pozdrawiam , Kubuś :]
One tyle wiedzą o grach i graniu, co ja o zadowalaniu seksualnym kobiet.
Chyba mają dużo do czynienia z joystickami
Jeszcze nie włączyłem a piwo już postawiłem:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów