📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co te durne pizdy mają założone na plecach i brzuchu? jakieś tarcze?
Ciekawe czy mojego konia by postawiły
Oglądanie tego jest jak sen o gorączce
sberek38 napisał/a:
Ktoś wie co to za miasto?
Petersburg, a dokładniej to plac pałacowy. Kacapstanu nie znam, ale po architekturze szybko się można było domyślić.
o co tu chodzi
Jeżeli mają ze sobą pęsetę, to jest jakaś szansa.
Mzimu napisał/a:
Podkładka z pianki pod dupę jak np. protestujesz kilka godzin na siedząco.
Kuniu to takie dziwne zwierzę, że leży tylko kiedy śpi ( na stojąco tylko drzemie) albo coś mu dolega. Skoro kończyny ma całe to najprawdopodobniej coś z flakami - no chyba, że spierdolił spod zakopca i wyjebany wożeniem ceprów pod górę. Kiedy kunia boli brzuszek to lepiej żeby to rozchodził, jak nie wstaje to można dzwonić po bakutil
Tylko pulchnawa blondi, potrafiła tak zbić konia że od razu stanął
Ostatnimi czasy ten język (kacapski, tudzież banderowski) przyprawia mnie o jeszcze kontrolowane napady obrzydzenia.
Mzimu napisał/a:
Lepsze to niż rurki, albo o zgrozo dyndające szelki między rurkami naciągiętymi na patykowate odnóża. Pierwszy raz jak zobaczyłem rurki na "facecie" to doznałem szoku. A jak zobaczyłem rurki + szelki (najepiej czerwone) dyndające na kolesiu w spedalonej warszawce to szukałem w plecaku odbezpieczonego UZI. Po 2 minutach szukania przypomniałem sobie, że nie mam UZI. Nie mam nawet pozwolenia na broń. Niestety i chyba na szczęście. A to na plecach wygląda mi na wielkie żyletki. Pewnie jakiś protes albo happening.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów