📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Haha 56yo virgin pwnd! lol xD
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Gdyby to była jakaś debata i nie została urwana tak szybko to by się fajnie słuchało
Nie dziwię się, że jest dziewicą xD
Kawałek błonki a ludzie się podniecają. Mambo fatima - było i ni ma. I tyle.
Część facetów nawet nie poczuje, czy dziewczyna jest dziewicą czy nie. Także nie wiem, o co tyle krzyku. A może sobie babcia używa sobie wibratorkiem = nie ma błonki. To jest dziewicą czy nie pomimo, ze nigdy nie była z facetem?
Można też dawać w pupę tylko i nie stracić błony i czy wtedy jest się dziewicą?
Wyznacznikiem faktu bycia dziewicą jest fakt posiadania błony, utrata jej w dowolny sposób powoduje że przestaje być dziewicą. A facetom zależy na dziewictwie, bo każdy chce być TYM Pierwszym
Tak ale tylko na kilka razy , jaki facet bedzie chciał zostać z nią na zawsze ... ???
Mam nadzieję, że żartujesz z tą błoną. Jak nie, to informacja, że nie wszystkie dziewczynki się z nią rodzą, może zniszczyć Twój świat.
AAAAAAA NIEEEEE
Żartowałem
p.s. matki tych co się rodza bez błony najwyraźniej nadużywały seksu podczas ciązy...
Żartowałem
p.s. matki tych co się rodza bez błony najwyraźniej nadużywały seksu podczas ciązy...
Baalp napisał/a:
p.s. matki tych co się rodza bez błony najwyraźniej nadużywały seksu podczas ciązy..
To mi przypomniało pewien stary kawał.
Wchodzi koleś do burdelu i zamawia pannę w 7-miesiącu ciąży. wchodzi do niej do pokoju i ładuje jej ręce do cipy. grzebie w niej i grzebie, aż po jakimś czasie panna się pyta:
- Ej! Co Ty robisz?
A koleś:
- Zamknij się! Dupkę nastawiam!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów