📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oczywiście debil w aucie z pod znaku paraolimpiady xD
Co mogło pójść nie tak...
Co mogło pójść nie tak...
Kto nie odj🤬 numeru w Audi mając 19 lat, niech pierwszy rzuci kamieniem....
smc napisał/a:
Kto nie odj🤬 numeru w Audi mając 19 lat, niech pierwszy rzuci kamieniem....
Ja hahahahahaha
bo nie zamierzam nigdy kupić kałdi, bmw czy auta z kurą na masce bo debile tym jeżdżą

Takie k🤬y powinny miec od raz zakaz prowadzenia pojazdow na minimum 5 lat, az mu jaja obrosną i troche zmądrzeje
Cezzar napisał/a:
Ja hahahahahaha
bo nie zamierzam nigdy kupić kałdi, bmw czy auta z kurą na masce bo debile tym jeżdżą
a czym jeżdzą "kumaci"?
Coz, przyj🤬iby zakaz dla gownażerii prowadzenia aut od 110 koni w zwyż pod zarzutem pierdla i r🤬ania w dupe pod prysznicem bez kaucji, to sraudi i bmw mialoby lepsza opinie
darayavahus napisał/a:
a czym jeżdzą "kumaci"?
Renualt Escape, Scenic, Citroën C3. No, bo czym innym?
Cezzar napisał/a:
Ja hahahahahaha
Kiedy byłeś ostatni raz w salonie tej marki?
Bo nie mam na myśli gruza z placu w Słomczynie.
Przeciętny klient BMW to 50-cio latek w okularach z teczką pod pachą.
Myślę, że nie jest on debilem...
Cezzar napisał/a:
Ja hahahahahaha
Ja odj🤬em ale mając nie 19 a 16 lat i nie Audi a Polonezem starego. Wyj🤬em w latarnie uliczną.
smc napisał/a:
Kiedy byłeś ostatni raz w salonie tej marki?
Bo nie mam na myśli gruza z placu w Słomczynie.
Przeciętny klient BMW to 50-cio latek w okularach z teczką pod pachą.
Myślę, że nie jest on debilem...
Ja nie byłem jeszcze w salonie audi bo nie mam po co, ale widzę co się dzieje na ulicach i albo debil w bmw, albo kałdi, albo z kurą na masce.. reszta to normalni ludzie..
[ Dodano 2025-04-03, 11:46 ]
darayavahus napisał/a:
a czym jeżdzą "kumaci"?
nwm, jakimiś smutnymi autami typu volvo, toyota, renault.. Rozsądne i smutne podejście do życia czyli kredyt na dom, kaszojady itd.
Najpierw było drzewo, później małpa na tym drzewie i w końcu człowiek z małpy.
Dla drzew jesteśmy uchodźcami obcymi kulturowo. Albo my, albo one.
Brawo dla typa, że ma odwagę walczyć
Dla drzew jesteśmy uchodźcami obcymi kulturowo. Albo my, albo one.
Brawo dla typa, że ma odwagę walczyć
kolejny fan zieleni zobaczył drzewko i nie mógł się oprzeć szkoda że przeżył
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie