📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
🔥
Akrobatka
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Rosjanki zajebiste sa. U nas to juz upasly towar, jak na zachodzie.
Dziewuszki... Chyba dziwuszki.
Autor filmu zasłużył na takiego kopniaka w głowę za pionowe nagranie
Wychodzę sobie na miasto w weekend, a tam każda młoda cipa spaceruje za rękę z murzynem/arabem/latynosem.
Zakochane w chuj, każda taka ciuralla, co to milion zdjęć na instagramie, jak moje dawne znajome, które po wielu latach bycia materacem dla zagranicznych kutasów stały się nagle feministkami "każdy facet jest zły!"
TO mniej więcej takie dziewczyny, tylko wersja wschodnia, pewnie dla nich jestśmy kimś takim jak zachodni goście dla szmat w Polsce.
Zakochane w chuj, każda taka ciuralla, co to milion zdjęć na instagramie, jak moje dawne znajome, które po wielu latach bycia materacem dla zagranicznych kutasów stały się nagle feministkami "każdy facet jest zły!"
TO mniej więcej takie dziewczyny, tylko wersja wschodnia, pewnie dla nich jestśmy kimś takim jak zachodni goście dla szmat w Polsce.
up
Moja 22 letnia 'koleżanka' ostatnio wyjechała do Holandii zostawiając w Polsce 3 letnie dziecko z jego tatą. Koleś pracuje na jakiejś strefie ekonomicznej i nie mógł z nią wyjechać. Został opiekować się latoroślą. Po 2 tygodniach pobytu laska zaczęła wrzucać na fb/insta foty z murzynem podpisując je, że go kocha i w ogóle przeszczęśliwa z nich para... Tak jej ojebało, że nawet wrzucała zdjęcia na profile typu "Pokaż swoją drugą połówke", czy inne "Wasze najśliczniejsze zdjęcia" chwaląc się czarnym księciem. Kurwa, sam nie mogłem uwierzyć w to co widziałem. Tym bardziej, że kontakt z tą labadziarą miałem i rozmawialiśmy o jej wyjeździe. Nie chciała emigrować mówiła, bo tu jej rodzina, narzeczony i wszystko co ma. No nic, Polce wystarczy ciepłe słowo od murzyna, czarne berło i kilka Euro, a zapomina o wszystkim, nawet o dziecku. To jest dopiero chore zachowanie. Pewnie za kilka lat będzie samotnie wychowującą dziecko feministką. Chociaż zawsze prędzej jej było do nimfomanki...
Moja 22 letnia 'koleżanka' ostatnio wyjechała do Holandii zostawiając w Polsce 3 letnie dziecko z jego tatą. Koleś pracuje na jakiejś strefie ekonomicznej i nie mógł z nią wyjechać. Został opiekować się latoroślą. Po 2 tygodniach pobytu laska zaczęła wrzucać na fb/insta foty z murzynem podpisując je, że go kocha i w ogóle przeszczęśliwa z nich para... Tak jej ojebało, że nawet wrzucała zdjęcia na profile typu "Pokaż swoją drugą połówke", czy inne "Wasze najśliczniejsze zdjęcia" chwaląc się czarnym księciem. Kurwa, sam nie mogłem uwierzyć w to co widziałem. Tym bardziej, że kontakt z tą labadziarą miałem i rozmawialiśmy o jej wyjeździe. Nie chciała emigrować mówiła, bo tu jej rodzina, narzeczony i wszystko co ma. No nic, Polce wystarczy ciepłe słowo od murzyna, czarne berło i kilka Euro, a zapomina o wszystkim, nawet o dziecku. To jest dopiero chore zachowanie. Pewnie za kilka lat będzie samotnie wychowującą dziecko feministką. Chociaż zawsze prędzej jej było do nimfomanki...
up
Znam takie, po dwóch latach to będą skomleć i błagać swojego "męża" (oby już ex), o to by do nich wrócił, bo to był wielki błąd. Jak to nie poskutkuje, to pójdzie do sądu i będzie jeszcze taka kurwa żądać praw rodzicielskich... i mam nadzieję, że Ziobro się tym bublem prawnym zajmie, bo na dzisiejsze standardy tłumaczenia sądów są jedne "dziecko ma obowiązek posiadać matkę".
Znam takie, po dwóch latach to będą skomleć i błagać swojego "męża" (oby już ex), o to by do nich wrócił, bo to był wielki błąd. Jak to nie poskutkuje, to pójdzie do sądu i będzie jeszcze taka kurwa żądać praw rodzicielskich... i mam nadzieję, że Ziobro się tym bublem prawnym zajmie, bo na dzisiejsze standardy tłumaczenia sądów są jedne "dziecko ma obowiązek posiadać matkę".
Up x2 "Czarne berło i kilka euro" - Nowe motto polek wyjeżdżających za granice
Toolpa napisał/a:
up
Moja 22 letnia 'koleżanka' ostatnio wyjechała do Holandii zostawiając w Polsce 3 letnie dziecko z jego tatą.
Nie chce w żaden sposób generalizować, ale w tych czasach, jeśli laski rodzą w wieku 18-19 lat, to często same mają ostro najebane w głowie, a same dzieci są efektem braku myślenia. Bywa, że taka dziewczyna się ogarnia i wyrasta na ludzi, ale często dalej pozostaje tępa i... no właśnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów