TAki tam filmik z polowania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurde omyłkowo przeczytałem polowanie na dziwki i z ciekawości odtworzyłem a tu takie chujostwo
W dupie byliście guwno widzieliście. Dziki potrafią obalić duuuuże połacie pól kukurydzy np. Poza tym ile się słyszy że dziki podchodzą do gospodarstw ludzkich? A jak jakaś loszka wtedy zaatakuje człowieka (nie daj Bóg dziecko) to lament "gdzie są myśliwi, gdzie są myśliwi"!!!
Owszem, sport, owszem zabijanie, ale też regulaca ja populacji i dbanie o szkółki (dziki buhtują). Mięso - zajebioza!!! Kto nie jadł dzika nie wie jak smakuje prawdziwe mięso.
Darz bór wszystkim myśliwym!
Darz chuj wszystkim hejterom!
Owszem, sport, owszem zabijanie, ale też regulaca ja populacji i dbanie o szkółki (dziki buhtują). Mięso - zajebioza!!! Kto nie jadł dzika nie wie jak smakuje prawdziwe mięso.
Darz bór wszystkim myśliwym!
Darz chuj wszystkim hejterom!
Ale wy jesteście pojebani Ciekaw jestem jak obrzucicie mnie gównem kiedy nakręcę film gdy zabijam komara. Albo lepiej! Zdepnę mrówkę Szkoda że nie ma już tego filmiku z króliczkiem, może chociaż jeden z was popełniłby samobójstwo z rozpaczy, to mało ale zawsze jednego mniej.
Czytając komenty mam wrażenie, że niektórzy pomylili portale. Na forum ekologów spierdalać, a nie na sadisticu smuty pisać o biednych zwierzątkach.
Widzę że niektóre ekocioty wolą jak dziki podłażą im pod drzwi, ale nie. Mieszkają w ekologicznym mieście, korzystają z prądu, jeżdżą autem a nie koniem i wiele innych.
żeby zajebali dzika nożem, zająca z łuku, a niedźwiedzia kastetem - to bym normalnie zaklaskał uszami...
a z broni palnej to nawet mieszkańcy Afryki potrafią zabijać...
także karny kutas dla myśliwych i nie chodzi mi o biedne zwierzątka, a o szczyt zakłamania w całym ruchu myśliwskim gdzie chodzi tylko o zabijanie, rządzę mordu, ale trzeba naściemniać do tego nazwy z dupy powymyślać - zamiast krew - posoka, zamiast nogi zająca - skoki itp. Czyżby dzięki temu nazewnictwu uzyskiwali +10 do lansu?
a z broni palnej to nawet mieszkańcy Afryki potrafią zabijać...
także karny kutas dla myśliwych i nie chodzi mi o biedne zwierzątka, a o szczyt zakłamania w całym ruchu myśliwskim gdzie chodzi tylko o zabijanie, rządzę mordu, ale trzeba naściemniać do tego nazwy z dupy powymyślać - zamiast krew - posoka, zamiast nogi zająca - skoki itp. Czyżby dzięki temu nazewnictwu uzyskiwali +10 do lansu?
Ci co pierdolą o prawach zwierząt zastanówcie się co gadacie. Sami pewnie wpierdalacie mięcho aż się trzęsiecie, więc krówkę czy świnkę też trzeba zabić i z czego macie pasku u spodni, portfele czy buty i kurtki... Też co niektórzy ze skóry i też trzeba zajebać zwierzątka...
P.S. A najbardziej rozpierdalają mnie ci co srają się o kotki i pieski, a nie rozumieją, że w innych kulturach zjada się koty i psy, a jak się powie, że w Indiach krowy są święte, to mówią "-Aaaa, to co innego". Banda debili
P.S. A najbardziej rozpierdalają mnie ci co srają się o kotki i pieski, a nie rozumieją, że w innych kulturach zjada się koty i psy, a jak się powie, że w Indiach krowy są święte, to mówią "-Aaaa, to co innego". Banda debili
@ Jedras992
Zaraz ktoś wpadnie i powie, że jest vege i będzie cool. Nie bez powodu ci ludzie są nazywani gównem - gówna nie da się wyeliminować bo każdy sra.
Zaraz ktoś wpadnie i powie, że jest vege i będzie cool. Nie bez powodu ci ludzie są nazywani gównem - gówna nie da się wyeliminować bo każdy sra.
Avalansh, Kiedyś Jeremy Clarkson powiedział, że wegetarianizm jest chorobą i powinno się ją leczyć. Zgadzam się z tym.
Wegusy to pojeby nie jedzą mięsa, ale sery, jajka i ryby tak. Jakby ryba nie była zwierzątkiem... To że nie ma powiek i nie może ich zamknąć z bólu i nie wydaje dźwięków nie znaczy, że nie cierpi
A mnie to pierdoli czy cierpi czy nie, bo nie wyobrażam sobie nie żreć mięcha
Wegusy to pojeby nie jedzą mięsa, ale sery, jajka i ryby tak. Jakby ryba nie była zwierzątkiem... To że nie ma powiek i nie może ich zamknąć z bólu i nie wydaje dźwięków nie znaczy, że nie cierpi
A mnie to pierdoli czy cierpi czy nie, bo nie wyobrażam sobie nie żreć mięcha
Człowiek jest z natury drapieżnikiem:
- oczy z przodu głowy by lepiej lokalizować i oceniać odległość,
- zęby (kły)
- żołądek nie przystosowany do trawienia celulozy
- oczy z przodu głowy by lepiej lokalizować i oceniać odległość,
- zęby (kły)
- żołądek nie przystosowany do trawienia celulozy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów