TAki tam filmik z polowania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zabijają dziki Myśliwi są głupi
Tzw 'mysliwstwo sportowe' to szczyt spedalenia. I jeszcze to kretynskie tlumaczenie ze 'reguluja populacje i odstrzeliwuja tylko chore osobniki'. Hak wam w smak zakompleksieni menele.
dopóki nie strzelają do psów lub kotów mogą spać spokojnie
ja bym polowanie na ludzi zrobił
pierdolone pedały strzelaja do zwierzyny domowej psów do wszystkiego zeby tylko zabic mam nadzieje ze kiedyś przez pomyłkę sami sie wystrzelają zjeby
widzę że rzesza pedałów ekologów się odezwała Idźcie być "walczącymi o prawa zwierząt" gdzie indziej ;P
Dzik jest dziki, dzik jest zły,
dzik ma bardzo ostre kły.
Kto spotyka w lesie dzika,
ten na drzewo szybko zmyka.
dzik ma bardzo ostre kły.
Kto spotyka w lesie dzika,
ten na drzewo szybko zmyka.
Dostał w "gwizd" ino świst
Bardzo dobrze że piorą. Ostatnio mają się bardzo dobrze, populacja się zwiększyła i nie ma co rozpaczać. Tylko ciemnota płacze za dzikimi świniami>
Bardzo dobrze że piorą. Ostatnio mają się bardzo dobrze, populacja się zwiększyła i nie ma co rozpaczać. Tylko ciemnota płacze za dzikimi świniami>
Bambi. napisał/a:
Masz ochotę płacić za szkody które powodują razem z sarnami? Państwo/gminy rocznie wydaja ogromne pieniądze na to, a i tak nie są wstanie spłacić wszystkich szkód - a przy tym rekompensaty są o wiele za małe.Zabijają dziki Myśliwi są głupi
Stać Cię by oddawać parę stówek miesięcznie ze swojej wypłaty by sobie dziki mogły "hasać"?
Bambi. napisał/a:
Zabijają dziki Myśliwi są głupi
pewnie nigdy ci nie wyskoczył przed maskę samochodu w lesie .auto do kasacji, a dzik dyla do lasu.policja musi mieć padnięte zwierzę i dopiero wystawia papier do pzu czy innego ubezpieczyciela i dostajesz wała
capture the flag definitywnie wygrała ekipa w kamizelkach ,..kampery jebane!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów