Tanio skóry nie sprzedał.
Tanio skóry nie sprzedał.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja wiem ze to strona Sadistic, ale takie mendy jak ty powinny szukac miejsca gdzie indziej.
Sam jestes pizdą . Za kogo sie kurwiu pokraczny masz, żeby obraż.ać tutaj wszystkich
dookoła.
Wypierdalaj frajerzyno. WON.
"Za kogo sie kurwiu pokraczny masz," rozjebałeś XD
Sam jestes pizdą . Za kogo sie kurwiu pokraczny masz, żeby obraż.ać tutaj wszystkich
dookoła.
Wypierdalaj frajerzyno. WON.
Nie płacz pizdeczko, jak ci przykro to wskocz pod kołdre do jeszcze wiekszego pizdusia "qaz123edc" to cie utuli w bólu. Tam mozecie się razem nakręcać.
Oni się z tego wyliza ale ty z głupoty już nie.
Sądzisz, że myśliwy będzie je trzymał, aż wydobrzeją? Nic z tego. Mają taki zwyczaj, poprosi kolegę o odstrzał i cześć pieśni.
quote="habiTEK"]Ja wiem ze to strona Sadistic, ale takie mendy jak ty powinny szukac miejsca gdzie indziej.
Sam jestes p*zdą . Za kogo sie k***iu pokraczny masz, żeby obraż.ać tutaj wszystkich
dookoła.
Wypie**alaj frajerzyno. WON.
Nie płacz p*zdeczko, jak ci przykro to wskocz pod kołdre do jeszcze wiekszego p*zdusia "qaz123edc" to cie utuli w bólu. Tam mozecie się razem nakręcać.
I widzisz frajerze, nawet tutaj na forum cię wszyscy gnębią i mają za śmiecia
Nie płacz p*zdeczko, jak ci przykro to wskocz pod kołdre do jeszcze wiekszego p*zdusia "qaz123edc" to cie utuli w bólu. Tam mozecie się razem nakręcać.
I widzisz frajerze, nawet tutaj na forum cię wszyscy gnębią i mają za śmiecia
Dobrze mówi, pizdy jesteście i się nakręcacie.
Nie ma nic piekniejszego niz zmasakrowane głupie pchlarze. Teraz trzeba będzie dobić pieski.
Dla dzika piwko.
Jesteś zerem. Bez odbioru śmieciu.
Nie ma nic piekniejszego niz zmasakrowane głupie pchlarze. Teraz trzeba będzie dobić pieski.
Dla dzika piwko.
A o to poligon6 jak zwykle daje popis swoim ogromnym sztukom trollingu, nieważne czy on to serio pisze czy nie, ważne że ludzie się trigerują i smarują mu wyzwiska na klawiaturze. Poligon6 to bohater <3
Na polowanie na dziki zabiera się małe psy typu jamnik ponieważ dzik nie jest w stanie dosięgnąć małego psa kłami. Tak przynajmniej uczył mnie mój dziadek, który był myśliwym ponad 40 lat.
Dokładnie kurwa. Wystarczą dwa jamniki i z dzika nie ma co zbierać. Mój dziadek brał na polowania pinczery, to dopiero bestie. Kiedyś po pijaku dziadek opowiadał że łosia powaliły.
Dobrze mówi, p*zdy jesteście i się nakręcacie.
Dziwka mówi kto jest pizda a to dobre.
Poligon6 to bohater <3
Idź pan w chuj z takimi bohaterami.
Dla dzika piwko.
Ciebie bym chetnie dobil
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów