Tanio skóry nie sprzedał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Tanio skóry nie sprzedał.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Choć kocham zwierzątka całym serduszkiem, a one mnie, to tu może pomóc tylko doktór weterynarii - poligon.
Nie ma nic piekniejszego niz zmasakrowane głupie pchlarze. Teraz trzeba będzie dobić pieski.
Dla dzika piwko.
Dla dzika piwko.
poligon6 napisał/a:
Nie ma nic piekniejszego niz zmasakrowane głupie pchlarze. Teraz trzeba będzie dobić pieski.
Dla dzika piwko.
Oni się z tego wyliza ale ty z głupoty już nie.
Sajlenthill napisał/a:
Oni się z tego wyliza ale ty z głupoty już nie.
Zwłąszcza jeden się wyliże jak dzik go praktycznie wykastrował. Ale mozesz żyć w dziecięcym świecie i wyobrazić sobie że mysliwy bierze wykastrowanego psa i go leczy.
poligon6, zmień płytę, bo powoli zaczyna się to robić nudne i powtarzalne...
poligon6 napisał/a:
Dla dzika piwko.
Nieźle cię pizgali w dzieciństwie, burku Głównie w domu, bo szkoły to ty może że trzy klasy skończyłeś
poligon6 napisał/a:
Dla dzika piwko.
Idź w diabły poligon. Jestem na bank pewien że jesteś jakims no lifem który mądry i wygadany jest w necie i w swoim świecie giereczek. Prawda jest taka że jesteś większą łajzą niż te psy w grupie. Buhahaha
Twójbug napisał/a:
Idź w diabły poligon. Jestem na bank pewien że jesteś jakims no lifem który mądry i wygadany jest w necie i w swoim świecie giereczek. Prawda jest taka że jesteś większą łajzą niż te psy w grupie. Buhahaha
Gdzie jest niby mądry czy wygadany? Przecież on dwóch zdań bez błędu nie potrafi sklecić. To jest zwykły zgnębiony burek piwniczny
każdy myśliwy kocha swoje psy bardziej, niż własną matkę. Wiem, co czuje ten koleś. Psy mojego znajomego, który podkłada psy, albo jak dochodzą postrzałka noszą kamizelki z kurwa KEWLARU, bo innej opcji nie ma na takiego odyńca, jak ten tutaj.
Bronił sie do końca odyniec i szacunek dla niego, psom chuja będzie
qaz123edc napisał/a:
Nieźle cię pizgali w dzieciństwie, burku Głównie w domu, bo szkoły to ty może że trzy klasy skończyłeś
Znowu sadolowe pizdeczki płaczą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów