Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no grupa szybkiego reagowania po chuju fest. W takim tempie ten dzik zdążył by każdego wyruchać po kolei a i tak by się nie pokapowali. Fakt, dzik jak się wkurwi jest nieobliczalny, ale jeden celny cios i jest przynajmniej zamroczony. A tym pukaniem to tylko podkurwili go jeszcze bardziej.
Boją się że jak naprawdę uderzą to im wpierdoli jeszcze mocniej.
Pies najlepszym przyjacielem człowieka.
Cała wataha stoi i sie patrzy. Ale niestety taka jest rzeczywistość. Psy to zwykłe głupie kurwie i jak nie jest wytresowany to chuja cie obroni. Wielu ludzi naogladało sie bajek o Lassie czy Psie którry jeździł koleja i mysla że psy sa inteligentne same z siebie. Niestety jak nie zaprogramujesz to tylko bedzie chodził i srał. A po wszystkim koles powinien chwycic kłode i zajebac te bezuzyteczne pchlarze.
Ty to naprawdę musisz nienawidzić zwierząt, wrzuciłbym obrazek ze Skłodowską albo Einsteinem i napisem "Tu się jebnij" ale próbowałem pod tematem z cyganem rzucającym workami z wodą w samochody i się nie załadowały to olałem, ty byś pewnie nie olał zamiast tego próbowałbyś do skutku choćby miało to zająć ci cały dzień bo w końcu wyrażenie swojego zdania na Sadolu to kwestia honoru.
I to jest różnica między nami a "takimi samimi ludźmi".
My jesteśmy ludzcy
Dzik jest dziki, dzik jest zły!
Dzik ma bardzo ostre kły,
Kto spotyka w Indiach dzika,
Ten pod rower szybko zmyka !
Na słonia napadły mrówki oblazły go całego. Ale on otrząsnął się i tylko jedna mu została na szyi . Wtedy te z dołu zaczęły krzyczeć : uduś go uduś !!!
Nie no grupa szybkiego reagowania po chuju fest. W takim tempie ten zdążył by każdego wyruchać po kolei a i tak by się nie pokapowali. Fakt, jak się wkurwi jest nieobliczalny, ale jeden celny cios i jest przynajmniej zamroczony. A tym pukaniem to tylko podkurwili go jeszcze bardziej.
Aleś ty jest głupi. Na dzika to amunicja musi być konkretna a ty go chcesz kijem ogłuszyć D:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów