📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za chuje tylu ich jest zamiast wziąć mu pomuc to stoja i drą jape...
Nie no grupa szybkiego reagowania po chuju fest. W takim tempie ten dzik zdążył by każdego wyruchać po kolei a i tak by się nie pokapowali. Fakt, dzik jak się wkurwi jest nieobliczalny, ale jeden celny cios i jest przynajmniej zamroczony. A tym pukaniem to tylko podkurwili go jeszcze bardziej.
Nie wygląda na kraj pierwszego świata. Podejrzewam, że kontuzja/rana mogłaby wyłączyć z pracy na tygodnie. Tam, gdzie żyje się z dnia na dzień, byłoby to co najmniej kłopotliwe. Fakt, tylu mężczyzn z kawałkami drewna w dłoni mogłoby bez problemu przegonić, a nawet zabić dzika. Tylko kto gotowy zaryzykować własne zdrowie dla nieznajomego ? Należy zapewnić własne bezpieczeństwo dopiero wtedy pomóc bliźniemu. Jak dla mnie (zakładając, że o potencjalną pomoc medyczną trudno) działali prawidłowo.
to chyba muzłumanskie cioty kontakt ze świnia to haram i teraz ukamienują chuja pod rowerem bo nieczysty
Wchodzą mu na kwadrat, wycinają meble, niszczą wystrój wnętrz od projektanta z lasów liściastych, a później "ojojoj boli, boli, ała".
@panta_rhei Ty chyba nigdy nie miałeś do czynienia z dzikiem. Ja miałem i uwierz mi, można go rąbać siekierą przez łeb cały dzień i nie przestanie, a w oko nie trafisz. Jeśli ktoś nie ma broni palnej albo przynajmniej ostrej dzidy i doświadczenia w polowaniu nią, to możesz co najwyżej panu dzikowi podać sztućce i liczyć, że zje cię z zachowaniem ludzkiego rytuału.
Bez przesady, dzik instynkt zachowawczy jednak ma i gdyby dostał siekierą w łeb raczej zaprzestałby szarzy. To nie pitbull czy inny amstaf, że można by go patroszyć żywcem i dalej by atakował.
dennissliwa napisał/a:
Co za ch*je tylu ich jest zamiast wziąć mu pomuc to stoja i drą jape...
Idź do szkoły co?
I to jest różnica między nami a "takimi samimi ludźmi".
Dziki to skurwysyńskie zwierzęta,ale zazwyczaj jak to nie jest maciora z małymi to uciekają trochę dziwna sytuacja,ale dzik może dorosłego człowieka zabic na miejscu
Pies najlepszym przyjacielem człowieka.
Cała wataha stoi i sie patrzy. Ale niestety taka jest rzeczywistość. Psy to zwykłe głupie kurwie i jak nie jest wytresowany to chuja cie obroni. Wielu ludzi naogladało sie bajek o Lassie czy Psie którry jeździł koleja i mysla że psy sa inteligentne same z siebie. Niestety jak nie zaprogramujesz to tylko bedzie chodził i srał. A po wszystkim koles powinien chwycic kłode i zajebac te bezuzyteczne pchlarze.
Cała wataha stoi i sie patrzy. Ale niestety taka jest rzeczywistość. Psy to zwykłe głupie kurwie i jak nie jest wytresowany to chuja cie obroni. Wielu ludzi naogladało sie bajek o Lassie czy Psie którry jeździł koleja i mysla że psy sa inteligentne same z siebie. Niestety jak nie zaprogramujesz to tylko bedzie chodził i srał. A po wszystkim koles powinien chwycic kłode i zajebac te bezuzyteczne pchlarze.
poligon6 napisał/a:
Pies najlepszym przyjacielem człowieka.
Te psy mniemam kręcą się wśród tych naczelnych dla pożywienia. Pies udomowiony oswoiony bedzie bronił stada.
Przestań pisać i się zastanów. Co robili koledzy, trzymali sie na dystans jak te psy i szczekali. Nie miał tam nikogo kto by zaryzykował i mu pomógł. Tak że twoj wywód jest chuja wart
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów