📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
no i po chuj ganiaja te swinie, skoro sama przylazla to i sama sobie pojdzie jak sie znudzi
Hm... coś mi wpadło do głowy. Może na BLM wypuścić dziki? Myśle, że one by lepszy porządek zrobiły niż policja.
Dlaczego oni zawsze i że wszystkim walczą opałem??
Hm... coś mi wpadło do głowy. Może na BLM wypuścić dziki? Myśle, że one by lepszy porządek zrobiły niż policja.
Dziki same w sobie są bardzo płochliwymi zwierzętami i z reguły uciekają przed człowiekiem. Tylko i wyłącznie locha w okresie karmienia warchlaków może być agresywna.
Czy mi się wydaje, czy ktoś już podłożył ścieżkę dźwiękową z małpiarni..??
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów