📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy wiesz skąd się wzięli czarni w stanach? handlarze niewolników ich przywozili. Ale myślisz że to tak łatwo zatrzymać się na plaży w afryce, i złapać silnego zwinnego murzyna do klatki?
- nie
- dlatego brali tylko takich, co albo nie potrafili sp***olić przed siatką, albo byli największymi głąbami w plemieniu, i wódź opie**alał ich za paczkę fajek
Poranek Kojota
- nie
- dlatego brali tylko takich, co albo nie potrafili sp***olić przed siatką, albo byli największymi głąbami w plemieniu, i wódź opie**alał ich za paczkę fajek
Poranek Kojota
@up
Kurwa już kolejny tego dnia to przytoczył.
Ja pierdolę, to już naprawdę nie śmieszy, zwłaszcza, że jest długawe.
Kurwa już kolejny tego dnia to przytoczył.
Ja pierdolę, to już naprawdę nie śmieszy, zwłaszcza, że jest długawe.
kamil66 mam to samo. Widzie czarne bestie które tylko robia tylko szkody i wszedzie ich pełno pierdolone zwierzeta.
Co to za opis? Kurwa obrażasz gladiatorów kiedy tak mówisz o tych małpach
Przecie to są ćwiczenia do MMA zawodów
Robster napisał/a:
Coraz bardziej chciałbym mieć czarną laskę. Chuj z tym, ze wywodzi się z prostej linii od zwierząt, ale pomyślcie co ona może w łóżku
Szczególnie u niej w domu .
aqq napisał/a:
Czy wiesz skąd się wzięli czarni w stanach? handlarze niewolników ich przywozili. Ale myślisz że to tak łatwo zatrzymać się na plaży w afryce, i złapać silnego zwinnego murzyna do klatki?
- nie
- dlatego brali tylko takich, co albo nie potrafili spierdolić przed siatką, albo byli największymi głąbami w plemieniu, i wódź opierdalał ich za paczkę fajek
Czemu na sadolu ostatnio stały się sławne cytaty z filmów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów