📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:19
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzik jest.A gdzie misio?
Halman nie odróżnia dzika od misia. Na tik toku napisali miś, to pewnie musi być miś.
Wylizałeś już bombki dla kolegów? A zwracam honor, halman nie ma kolegów
CrazyEdek napisał/a:
Wylizałeś już bombki dla kolegów? A zwracam honor, halman nie ma kolegów
jakbym miał mieć takich kolegów jak ty to lepiej nie mieć żadnych...
Chodze trochę po lasach i wolałbym takiego skurwiela nie spotkać na swej drodze. Najgłupsze ścierwa wśród zwierząt. Nie wystraszysz a ubić ciężko. Jak mają długie kły i ci się wjebie w tętnice udową to masz problem. Jebac chińczyków
Chciałbym zobaczyć taki pojedynek wewnątrz stada. Np. potężny knur kontra Dorota Wellman. A poza tym jebać chińczyków.
te chinskie kunf-fu jest slabe wobec dzika
przeciwko dzikom mam tylko jedno.. 30-06
Od razu widać że Chiny to potęga.
Jakość tak zjebana że można się pomylić tym bardziej że ten niedźwiedź atakuje jak dzik czyli taranuje a nie jak niedźwiedź który atakując wyższego od siebie przeciwnika staje na tylne łapy i atakuje przednimi oraz gryząc. To jakiś niedźwiedź który uważa się że jest dzikiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów