📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To dzik.
Podobno sporo miast w Japonii przeżywa inwazję dzików zgodnie z art z The Telegraph lubią też pobuszować po terenach napromieniowanych nieopodal Fukushimy.
Filmik niezwiązany, ale fajny.
Mnóstwo ich na yt.
Podobno sporo miast w Japonii przeżywa inwazję dzików zgodnie z art z The Telegraph lubią też pobuszować po terenach napromieniowanych nieopodal Fukushimy.
Filmik niezwiązany, ale fajny.
Mnóstwo ich na yt.
Putikonto napisał/a:
Obawiam się, że to nie jest dzik. Pierdolone nieuki
To jest dzik ciulu, tyle ze dzik euroazjatycki
I przez debila który nie wie jak wygląda dzik, będzie zapchana stronka z komentarzami
Dziwię się że dziki są takie groźne i niebezpieczne, wygląda niepozornie. Chciałbym się z nim spotkać ciekawe czy jakbym mu wyjebał z buta glana to by padł. Ewentualnie on mi by wyjebał, to ja bym padł, bardzo ciekawe.
dzik jest dziki
dzik jest zły
dzik ma bardzo ostre kły
kto spotyka w lesie dzika
................................
dzik jest zły
dzik ma bardzo ostre kły
kto spotyka w lesie dzika
................................
Pumba po dopalaczach wyskoczył komuś najebać.
W Krynicy morskiej stado dzików na legalu sobie z turystami chadza po mieście, zero agresji, to to jakieś skurwesyn na wygnaniu musiał być
@vass To jest dzik z Podkowy Leśnej. Spotkałem go w pociągu w Warsie. Wkurwiony że tylko 4 dni urlopu dostał. Powiedział że co by się nie działo wykąpie się w tym roku w morzu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów