📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czy tylko mnie przeraża, jak pojawiają sie kolejne nowe filmiki z udziałem coraz bardziej sprawnych robotów ?
"Dziki robot" Złapany w dziczy przez miejscową ludność Amazonki.
Gdy jeden z łowców miejscowego plemienia nie powrocił na noc z łowów, Szaman postanowił wysłać 3 swych synów by go odnaleźli. Po 3 dniach marszu dotarli do dziwnej jaskini. Weszli do niej, pełna była dziwnych odchodów o błyszczącym metalicznym kolorze. Znaleźli wśród nich ich brata który jeszcze żył. Gdy ledwie przytomnego go wynosili on wymamrotał: "Bestia.." Wyszli z jaskini szczęśliwi i jednocześnie przerażeni co za potwór mógł porwać ich brata. Nie czekali na odpowiedź długo. Za krzaków niosąc martwego oposa w paszczy wyskoczyła dziwna pajęczakowata kreatura o długich ogromnych nogach.
Łowcy uciekli i poinformowali wioske. SZaman wysłał 50 mężczyzn by pojmali kreature. Udało im się związać jej nogi. Mimo to swym pyskiem zabiła 6 z nich.
Tak oto został schwytany słynny dziki robot
Gdy jeden z łowców miejscowego plemienia nie powrocił na noc z łowów, Szaman postanowił wysłać 3 swych synów by go odnaleźli. Po 3 dniach marszu dotarli do dziwnej jaskini. Weszli do niej, pełna była dziwnych odchodów o błyszczącym metalicznym kolorze. Znaleźli wśród nich ich brata który jeszcze żył. Gdy ledwie przytomnego go wynosili on wymamrotał: "Bestia.." Wyszli z jaskini szczęśliwi i jednocześnie przerażeni co za potwór mógł porwać ich brata. Nie czekali na odpowiedź długo. Za krzaków niosąc martwego oposa w paszczy wyskoczyła dziwna pajęczakowata kreatura o długich ogromnych nogach.
Łowcy uciekli i poinformowali wioske. SZaman wysłał 50 mężczyzn by pojmali kreature. Udało im się związać jej nogi. Mimo to swym pyskiem zabiła 6 z nich.
Tak oto został schwytany słynny dziki robot
Cieszmy się, za dwie dekady trzeba będzie się nieźle napocić żeby wyjąć im te procesorki i znów móc się cieszyć.
Za Boston Dynamics zawsze piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów