poszlo serja, zarcia na miesiac!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie ma butów..faktycznie nie żyje
taa dzikie dziki z dzikiej dziczy
szkoda golfa
Koń Rafał pędził jak dziki
Gdyby trafił Łosia to by dostał odszkodowanie z OC właściciela lasu, czyli odpowiedniego oddziału leśnictwa. A tak i chuj miętki i pizda sucha, nie dość, że z własnego AC (jeśli ma) to i właściciel lasu dzika zabierze
Jak w ogóle można jebać 3 dziki na raz? Steve Wonder prowadził tą furę?
Jak w ogóle można jebać 3 dziki na raz? Steve Wonder prowadził tą furę?
To nie dziki, to guźce...
kurwa naprawdę was to ani trochę nie rusza, że zginęły zwierzęta, prawdopodobnie rodzina?
mario7778 napisał/a:
poszlo serja, zarcia na miesiac!
Czym poszło? No kurwa, prośba... Za takie błędy modzi powinni dawać ostrzeżenia, a przy kolejnych takich sytuacjach usuwać użytkownika w pizdu.
Juz chuj z ta literowka czy j, czy i, ale autorze, ZROB MI LASKE i pisz polskie znaki, bo to ma znaczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów