Więcej info i źródło: *brak 20 postów by wkleić link*
Więcej info i źródło: *brak 20 postów by wkleić link*
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się składa, że czasami stoję na bramce w jednym z popularniejszych łódzkich klubów, fajny pieniądz za robotę lżejszą od stania i spieszę Ci z tłumaczeniem, Kamyczku.
Jak słusznie zauważyłeś, akcja miała miejsce POD klubem, a nie wewnątrz, a ochrona nie jest od pilnowania porządku na ulicy, tylko inne służby, które to POWINNY zostać wezwane w takiej sytuacji. Ochrona mogła interweniować, ale nie musiała.
16 latki w klubie? Za dużo kontroli i spory przypał w razie "W", może tak wpuszczają w remizach.
Bicie klientów wewnątrz klubu? Zdarza się szarpanina, kiedy ktoś rusza pierwszy z łapami, albo wystarczy dobrze wycelowana lepa na ryj, by go otrzeźwić. Bić pijanego w sztok, to jak kopać dzieciaka, a pobity klient nie wróci i zniechęci swoich znajomych, co się przekłada na utarg klubu, czyli po części również i mój.
Imponować komu? Szlaufom, co to więcej chujów w dupie miała, niż ja w życiu ryżu zjadłem?
Nie przeczę, że takowe sytuacje mogą mieć miejsce, ale w dzisiejszych czasach monitoringu, komórek i lewactwa, takie sytuacje jak wymieniłeś, to raczej margines. Wyjdź z piwnicy rodziców, albo zmień dyskotekę.
Nie, nie jestem "karkiem" z łańcuchem od kotwicy z Titanica na szyi, a stanie na bramce, to nie moje główne źródło dochodów i sposób na życie.
No to Ci wyjaśnię, że jesteś w błędzie. Ochrona przed klubem niby nie musi, ale czy to jest normalne, że nie reaguje mogąc spokojnie załagodzić sytuację? To nie było szarpanie, tylko mocne pobicie. Niejednokrotnie takie akcje kończyły się śmiercią. I owszem, 16 latki w klubie. W tymże klubie są osobne imprezy, gdzie wpuszczają od 16 lat i na spotted miasta, w którym ten klub istnieje dużo jest postów opisujących zachowanie ochroniarzy jakie opisałem. Często są posty, że patologia zaczepia i szuka guza po klubie ale ochrona jest zbyt zajęta rwaniem szlaufów niż swoją robotą. Z biciem też nie przesadzam, bo i takie sytuacje były, gdzie nachlany klient chwieje się na nogach więc na otrzeźwienie cios na ryj i za szmaty wyrzucenie ze schodów. I na zakończenie, z piwnicy wyszedłem a w tym klubie na pewno ma noga nie postanie
No to Ci wyjaśnię, że jesteś w błędzie. Ochrona przed klubem niby nie musi, ale czy to jest normalne, że nie reaguje mogąc spokojnie załagodzić sytuację? To nie było szarpanie, tylko mocne pobicie. Niejednokrotnie takie akcje kończyły się śmiercią. I owszem, 16 latki w klubie. W tymże klubie są osobne imprezy, gdzie wpuszczają od 16 lat i na spotted miasta, w którym ten klub istnieje dużo jest postów opisujących zachowanie ochroniarzy jakie opisałem. Często są posty, że patologia zaczepia i szuka guza po klubie ale ochrona jest zbyt zajęta rwaniem szlaufów niż swoją robotą. Z biciem też nie przesadzam, bo i takie sytuacje były, gdzie nachlany klient chwieje się na nogach więc na otrzeźwienie cios na ryj i za szmaty wyrzucenie ze schodów. I na zakończenie, z piwnicy wyszedłem a w tym klubie na pewno ma noga nie postanie
Jestem w błędzie, ale po chwili sam piszesz, że "nie musi", bo to nienormalne... W tym kraju wiele rzeczy nie jest normalnych i nie działa jak powinno, a przede wszystkim prawo. To, że nie zareagowali, to ich sprawa, ich sumienia i charakterów, A NIE OBOWIĄZEK.
Na jakieś wydarzenia, eventy może i mogą wchodzić 16, 15 i 10 latki, wszak moja pierwsza dyskoteka miała miejsce w 95r. w pierwszej klasie S.P. i też mnie wpuszczono, ale to nie znaczy, że będą się bawić z alko jak reszta.
Widocznie właściciele czy menadżer kładzie chuj na renomę klubu, ale czy któryś z Was kiedykolwiek zgłosił swoje uwagi/skargi na obsługę wyżej wymienionym? Gwarantuję Ci, że raz dobrze przeprowadzona akcja na żydbuku, a właściciel wymieniłby z miejsca pajaców na bramkach.
I analogiczna sytuacja: skoro widziałeś jak tłuką pijanego wewnątrz, to czemu nie zareagowałeś?? Przecież to ludzie, pracownicy, których psim obowiązkiem jest pilnowanie ładu, a Ty jako korzystający z ich usług, masz prawo do tego, by wykonywali swą pracę należycie, bo chcesz się bawić, a nie bać. Mało tego, jeśli takowy zrobiłby Ci krzywdę, albo choć rozpieprzył ciuch, to jesteś ustawiony, bo on nie ma prawa Cię tknąć, a kamery na bank w klubie są.
Co do tego, że są zajęci rwaniem szmat, to cóż, swój do swego ciągnie, zastanawia mnie tylko po chuj tam łazisz, skoro temat jest Ci powszechnie i nie od dziś znany. Nabijasz dalej im kabzę, a potem wylewasz bóle. Głupota.
Jestem w błędzie, ale po chwili sam piszesz, że "nie musi", bo to nienormalne...
Każdy obywatel ma prawo i obowiązek zaregować w miarę możliwości, samo wezwanie policji w tym rpzypadku to już pomoc...
Było ich sporo.
Ja bym kazał im spierdalać , potem wystrzelił kilka razy w powietrze a następnie w nich jeżeli ruszyli by w moim kierunku.
Tutaj ewidentnie był stan wyższej konieczności i zachodziła uzasadniona obawa że ich zachowanie może doprowadzić do utraty zdrowia lub życia przez poszkodowanego.
Momentalnie by się położyli na ziemi... kozacy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów