18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dzikie harce pod klubem
Kamyk4 • 2017-12-06, 19:26
Honorowa walka 2vs1 pod klubem w mieście niedaleko mnie Patologia w swoim najlepszym wydaniu. Ciekawe, gdzie była ochrona choć domyślam się, że rwała 16 letnie dupy i była zajęta imponowaniem im bijąc pijanych w środku

Więcej info i źródło: *brak 20 postów by wkleić link*
Zgłoś
~Velture 2017-12-06, 19:41 8
Ah te sebastiany...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
pakicito 2017-12-06, 19:43 3
Cytat:

Ah te sebastiany...

i ich przyszli synowie Rodżery i córeczki Jessiki
Zgłoś
masonski-cyklista 2017-12-06, 20:41 16
A później wyłowisz rodzynka samego -błagam, przepraszam, nie chciałem, to tamci-
Zgłoś
DavidBeckham 2017-12-06, 23:04 1
Kurwa, za takie coś od razu powinien być maksymalny wymiar kary, "prawilne" mordy bez zasad.
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-12-07, 0:03
Byłoby pięknie, gdyby na koniec przyleciał typ z metalowa rurą i tak jebnął typa i tego jego pomocnika też.
No chyba, że ziomek za darmo nie dostał.
Zgłoś
motłoch 2017-12-07, 1:29 20
ja pierdole, a wokół 15 osób i kurwa stoją i się patrzą jak nieprzytomnego typa pojeby kopią po mordzie... szacun dla tej babki, że jako jedyna miała odwagę coś zrobić, a tym kurwom co to zrobiły życzę śmierci przez wysmarowanie ciapackim stolcem, naszczanie i wyruchanie we wszystkie otwory przez stado murzynów, obdarcie ze skóry i podpalenie
Zgłoś
StaryIdiota 2017-12-07, 5:15 30
Ten ostatni dobijający, powinien być sądzony za umyślną próbę zabójstwa, tyle w temacie.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-07, 7:58 9
Tłumaczono mi przedwczoraj, że wszystkich Polaków łączy więź z rodakami i miłość do ojczyzny, której ja lewak nie potrafię zrozumieć.
Jak oni czują z nim więź to ja się boję myśleć co oni by mu zrobili jakby był dla nich obcy

Tak serio to w Polsce bez zmian - dalej jak w osranym chlewie.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-12-07, 9:33 4
Abraxus, Masz, poczęstuj się
Na przyszłość, do gównoburzy
Pozdrawiam!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
AllFishTeam 2017-12-07, 10:00
Kurwa, dobra reklama prezerwatyw: " Zabezpieczaj się bo twoje dziecko tez może być taką pizdą że tylko w grupie mocny albo kopiąc w głowę leżącego".
Zgłoś
motłoch 2017-12-07, 11:15 9
Abraxusku mam dla ciebie mały rebusik
Zgłoś
Hose88 2017-12-07, 11:42 19
Kamyk4 napisał/a:

Ciekawe, gdzie była ochrona choć domyślam się, że rwała 16 letnie dupy i była zajęta imponowaniem im bijąc pijanych w środku

Tak się składa, że czasami stoję na bramce w jednym z popularniejszych łódzkich klubów, fajny pieniądz za robotę lżejszą od stania i spieszę Ci z tłumaczeniem, Kamyczku.

Jak słusznie zauważyłeś, akcja miała miejsce POD klubem, a nie wewnątrz, a ochrona nie jest od pilnowania porządku na ulicy, tylko inne służby, które to POWINNY zostać wezwane w takiej sytuacji. Ochrona mogła interweniować, ale nie musiała.

16 latki w klubie? Za dużo kontroli i spory przypał w razie "W", może tak wpuszczają w remizach.

Bicie klientów wewnątrz klubu? Zdarza się szarpanina, kiedy ktoś rusza pierwszy z łapami, albo wystarczy dobrze wycelowana lepa na ryj, by go otrzeźwić. Bić pijanego w sztok, to jak kopać dzieciaka, a pobity klient nie wróci i zniechęci swoich znajomych, co się przekłada na utarg klubu, czyli po części również i mój.

Imponować komu? Szlaufom, co to więcej chujów w dupie miała, niż ja w życiu ryżu zjadłem?

Nie przeczę, że takowe sytuacje mogą mieć miejsce, ale w dzisiejszych czasach monitoringu, komórek i lewactwa, takie sytuacje jak wymieniłeś, to raczej margines. Wyjdź z piwnicy rodziców, albo zmień dyskotekę.
Nie, nie jestem "karkiem" z łańcuchem od kotwicy z Titanica na szyi, a stanie na bramce, to nie moje główne źródło dochodów i sposób na życie.

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
~Velture 2017-12-07, 12:03 2
motłoch napisał/a:

Abraxusku mam dla ciebie mały rebusik
Obrazek

"Pizda ci w dupę"? Tak trochę bez sensu.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Skurczygnat 2017-12-07, 14:06
Motłoch.... mentalna amebo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów