Małpy szaleją w autobusie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mają sranie jak pawiany
I to jest argument przeciwko imigrantom z Afryki
Napisal bym " Ogladac ! cycki ! " Ale obrazil bym was i obrazil bym cycki :/
Kurwa akcja,od kiedy akcja.Naucz sie bit123 ,ze jak zarzucasz cos tego z patologicznych portali (podejrzewam,ze cos typu: macho czy kaotic czy tam live leak) to pisz od kiedy jest jebana akcja bo ta cala przed akcja mnie niesamowicie nudzi,nie wiem moze stary juz jestem albo rodzinnny sie zrobilem i czasu malo .
Cytat:
C'mon ladies!
Ja tam owych nie zauważyłem...
jakby jakieś gimnazjalistki w Polsce niemal w identycznym tramwaju się nie tłukły ostatnio...
Wasili666 napisał/a:
Napisal bym " Ogladac ! cycki ! " Ale obrazil bym was i obrazil bym cycki :/
Chwała Wiekuistym Cyckom, niech Cycki ci oświecają drogę.
ahahaha "C'mon ladies" kurwa jakie lejdis? i jeszcze ten zniesmaczony na końcu "put your shirt on", Jezu kurwa jak im nie wstyd, Luther King pewnie tego nie uwzględnił w swoim śnie, teraz już wiem dlaczego czarnym kiedyś kazano siadać z tyłu i trzymać japy na kłódkę.
Za każdym razem wygląda to tak:
1. Dwie minuty darcia na siebie ryja i powtarzania tych samych słów, bądź też zdań po kilka razy (średni iloraz inteligencji nie przewyższający rozmiaru buta obowiązuje"
2. Doskakiwanie do siebie i napierdalanie jak się da. Szarpanie za włosy, ściąganie ubrań żeby odsłonić swe wdzięki i sprowokować odruch wymiotny u przeciwniczki.
3. Tu już zależy od sytuacji, ale zazwyczaj tak jak tutaj wpierdala się normalna osoba trzecia i rozdziela owe "boskie walkirie", które dalej do siebie pyskują powtarzając pierdylion razy te same słowa.
1. Dwie minuty darcia na siebie ryja i powtarzania tych samych słów, bądź też zdań po kilka razy (średni iloraz inteligencji nie przewyższający rozmiaru buta obowiązuje"
2. Doskakiwanie do siebie i napierdalanie jak się da. Szarpanie za włosy, ściąganie ubrań żeby odsłonić swe wdzięki i sprowokować odruch wymiotny u przeciwniczki.
3. Tu już zależy od sytuacji, ale zazwyczaj tak jak tutaj wpierdala się normalna osoba trzecia i rozdziela owe "boskie walkirie", które dalej do siebie pyskują powtarzając pierdylion razy te same słowa.
jedno jest pewne nie jechaly do pracy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów