📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Apropo mam dobry suchar:
Upośledzona dziewczynka znajduje lampe dżine. Nie zwlekąjąc pociera o nią ręką:
-Witaj,jestem dżinem i spełnie twoje 3 zyczenia
-To ja, to ja chce mieć dwie głowy!
Dżin zdziwiony takim życzeniem spełnia je i mówi:
-pozostały Ci 2 życzenia
-To ja chce mieć 3 ręcę.
Dżin jeszcze bardziej zdziwiony jej prośbami spełnia je.
-I ja chce jeszcze 5 nóg!
-Kurwa-myśli dżin, na chuj jej 2 głowy, 3 ręcę i 5 nóg? Praca to jednak praca. Bez zastanowienia spełnia życzenia i znika. Lecz bardzo męczy go cel tych wszystkich życzeń upośledzonej dziewczynki,wraca więc i pyta się jej:
-Dziewczynko,czemu nie zazyczylas sobie jakiejś góry forsy,przystojnego faceta albo czegokolwiek bardziej wartosciowego niz obecny wygląd mutanta?!
-A moglam?
Upośledzona dziewczynka znajduje lampe dżine. Nie zwlekąjąc pociera o nią ręką:
-Witaj,jestem dżinem i spełnie twoje 3 zyczenia
-To ja, to ja chce mieć dwie głowy!
Dżin zdziwiony takim życzeniem spełnia je i mówi:
-pozostały Ci 2 życzenia
-To ja chce mieć 3 ręcę.
Dżin jeszcze bardziej zdziwiony jej prośbami spełnia je.
-I ja chce jeszcze 5 nóg!
-Kurwa-myśli dżin, na chuj jej 2 głowy, 3 ręcę i 5 nóg? Praca to jednak praca. Bez zastanowienia spełnia życzenia i znika. Lecz bardzo męczy go cel tych wszystkich życzeń upośledzonej dziewczynki,wraca więc i pyta się jej:
-Dziewczynko,czemu nie zazyczylas sobie jakiejś góry forsy,przystojnego faceta albo czegokolwiek bardziej wartosciowego niz obecny wygląd mutanta?!
-A moglam?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów