Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Dżin
adun • 2010-02-28, 11:18
Wycieńczony wędrowiec czołga się przez pustynię. W piasku odnajduje butelkę. Butelka jest, niestety, pusta. Wyskakuje jednak z niej dżin i mówi tak:
- Hej, jestem dżinem! Spełnię Twoje wszystkie życzenia.
- Chcę do domu! Do Chicago!
(biorąc wędrowca za rękę) Dobrze, idziemy!
- Ale ja chcę szybko!
- No to biegnijmy!
Zgłoś
MorszczuK88 2010-02-28, 12:17 8
Zgłoś
Koperek 2010-02-28, 12:19 1
@up
Nie znasz się
Zgłoś
r................n 2010-02-28, 12:20 11
@morszczuk skoro tu same suchary to po co wogóle przeglądasz sadistica ?
Zgłoś
MorszczuK88 2010-02-28, 12:37
A kto powiedział, że same suchary? Są dobre dowcipy -ale niektóre były znane już przez naszych pradziadów, a nawet praprapradziadów.
A do piwa suchar najlepszy ;]
Zgłoś
revtech 2010-02-28, 13:23 3
do piwa najlepsze jest drugie piwo
Zgłoś
Oskarek 2010-02-28, 13:35
teraz kurwa co dowcip ktoś pisze suchar, wypierdalac z tej strony
Zgłoś
MorszczuK88 2010-02-28, 13:46
To czytaj dowcipy, a nie komentarze;]
Zgłoś
jonek00 2010-02-28, 14:18
Cytat:

teraz kurwa co dowcip ktoś pisze suchar, wypierdalac z tej strony

chyba chciałeś napisać "wypierdalać z sucharami"
Zgłoś
p................x 2010-02-28, 16:44
jonek00, nie, dobrze napisał. ja jakoś nieliczne z tych kawałów znam, więc jak się nie podoba, to wypierdalać z tej strony.

PS MorszczuK88 dostał piwo, bo mi się obrazek spodobał, nie za to, że miał rację. coby nie było później, że mówi jedno, drugie robi.
Zgłoś
jonek00 2010-02-28, 18:51
paix, ja też niektórych kawałów zamieszczonych tutaj, po czym okrzykniętych przez niektórych sucharami wcześniej nie znałem, co nie znaczy, że nie wolałbym żeby kawały dawane tutaj były lepsze (chyba każdy by wolał). nie powiem, żebym nie lubił mielonki ale po chuj jeść mielonkę skoro mógłbym jeść szynkę (to metafora, nie piszcie że nie lubicie szynki bo nie o to chodzi)
Zgłoś
MorszczuK88 2010-02-28, 22:07
nie lubię szynki
Zgłoś
bauer 2010-03-01, 0:02
nie lubię mielonki, ale na szynkę mnie nie stać, bo studiuje

"Tyle kurwa dróg pobudowali, a nie masz dokąd pójść" (J.S. Himilsbach)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów