📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
zabawny ten pedzio po prawej
gdybym miał takiego upośledzonego ziomka wylanie całej butelki szczyn na niego byłoby niewystarczające
gdybym miał takiego upośledzonego ziomka wylanie całej butelki szczyn na niego byłoby niewystarczające
Powstaje pytanie- czy to jest normalna reakcja jak ktoś obleje cie siurami? kurwa nie sądzę. fake as fuck!
~~1:50 ciężarówka pojawia się i znika
Jak ja nie lubię brytyjskiego akcentu. A już brytyjsku bulwers rozpierdala system.
Czy tylko mi się nóż w kieszeni otwiera, gdy widzę "prank", "wkręta" w tytule ?
"Powstaje pytanie- czy to jest normalna reakcja jak ktoś obleje cie siurami? kurwa nie sądzę. fake as fuck!"
A co oblał Cię ktoś?
A co oblał Cię ktoś?
Kolejny cienki fake na głównej. Za oblanie szczynami jak w 1:01, pasażer normalnie tak by mu wpieprzył, że stracił by kontrole nad pojazdem.
Takie ustawione gówno na głównej, niech wam wstyd będzie za nie odróżnienie tego śmietniki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów