📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:25
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:32
🔥
Paniusia z pieskiem w biedrze
- teraz popularne
🔥
Tato podał byś serwetkę
- teraz popularne
Ładnie przyjebał że aż dupa mu się popsuła.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Koty zawsze spadają na 4 łapy...
Powiem wam jedno . Ten kot z premedytacją skoczył na dziadka , wykorzystał go, żeby zmniejszyć dystans do ziemi i zamortyzować skok. Koty to najbardziej sadolskie zwierzęta na świecie .
glider33 napisał/a:
Czy tylko ja widzę psa w butach ?
dobrze widzisz, ma obwiązane przednie łapy i jak ktoś kumaty to tym bardziej stwierdzi że to filmik z gatunku " co tu się odjebało" ?
Ja myślałem ze to kawałek elewacji. A to filemon
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
Kot przeżył pies nic nie widział człowiek nie żyje, a na końcu pies się coś pokapował i ma za złe kotu co nosz kur... tu się odpindala? aha ten uj złamany co rzucił kotem wygląda jakby celował w rowerzyste
Pies miał dosyć chodzenia na smyczy więc wynajął osiedlowego gangstera filemona , na końcu widać jaki zadowolony z wykonanej roboty ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów