📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
"Konfiskata komórek" ładnie nazwana kradzież.
The biggest troll ever ;P
Generalnie coś w tym jest co ona gada. Teraz szczeniaki są tak bezczelne w stosunku do nauczyciela a to wszystko przez bezstresowe wychowywanie.
Hahaa kary finansowe? Chyba do końca ją pojebało.
Mniej więcej tak
widzę jej
wypowiedzi
Co chwila
mała przerwa
i ciężko
się tego słucha
I do tego fajnie się kiwa
widzę jej
wypowiedzi
Co chwila
mała przerwa
i ciężko
się tego słucha
I do tego fajnie się kiwa
Ale widzę, że gimbazja się rzuca jak kuna w pokrzywach.
Dobrze baba prawi.
Stare, dobre, surowe wychowanie.
Obawiam się, że nie tyle kary cielesne byłyby złe jak wykluczenie ze znajomych na fejzbogu
Dobrze baba prawi.
Stare, dobre, surowe wychowanie.
Obawiam się, że nie tyle kary cielesne byłyby złe jak wykluczenie ze znajomych na fejzbogu
Jak by wobec mojego dzieciaka zastosowała jedną ze swoich 'metod bezpośrednich' to bym jej łeb odstrzelił...
Kiedyś człowiek dostał od nauczyciela to się bał starym powiedzieć bo by poprawili. Teraz kurwa, ktoś by uderzył to dyscyplinarka, sąd, kara finansowa za straty moralne. W sumie na każdy z tych sposobów znalazłby się paragraf.
To powinno byc w dziale "seks, dewiacje, fetysze".
"Wkurwiają mnie wielkie PODPISY"
Ona jest mistrzynią trollingu! W każdym temacie z jej filmami wybucha wielkie oburzenie i tylko kilka osób zauważa rasowego trolla jakim jest ta baba. Szacun, w takim wieku tak dobrze trollować, to trzeba mieć talent .
@up
dokładnie, ktoś by jej dogadał w klasie, nakręcił to i wrzucił w internet, a później naiwni internauci robili by zbiórkę na wakacje dla biednej, poniżanej przez uczniów, nauczycielki.
dokładnie, ktoś by jej dogadał w klasie, nakręcił to i wrzucił w internet, a później naiwni internauci robili by zbiórkę na wakacje dla biednej, poniżanej przez uczniów, nauczycielki.
powinien byc zbiorczy dla tej idiotki
"usuwanie ze znajomych na facebooku" na pewno ta pani nie trolluje, na pewno :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów