📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
"lubią, szanują" haha głupia dziwka sądzi że ją szanują, takie ścierwo trzeba kurwa tępić
Ta kobieta musi bardzo nienawidzić katolików że ich tak ośmiesza,albo dostawać za to pieniądze...czy ktoś jest tak głupi i wierzy że ona na serio robi i wierzy w to co mówi ?
"[...] Usuwanie ze znajomych na fejsbuku"
Jakbym miał ją w znajomych, to to byłaby czysta przyjemność.
Jakbym miał ją w znajomych, to to byłaby czysta przyjemność.
Jackyll napisał/a:
Ona tak na poważnie? :| Czy dałem się wkręcić
Dałeś się wkręcić. Ona trolluje, wcześniej występowała u Barbary Kwarc...
O kur-wa Ledwie trzy miesiace mnie nie bylo na sadolu, a na glownej juz hard normalnie
Kiedyś to przeczuwałem, teraz wiem na pewno. Wyhodowaliśmy sobie w Polsce kolejnego trolla internetowego
Swoją drogą, przecież to jest internet - tutaj każdy debil może sobie napisać, ze jest nauczycielem. Pokażcie mi jej świadectwo pracy
adiemus36 napisał/a:
Osiem klas i robota w stoczni.Swoją drogą, przecież to jest internet - tutaj każdy debil może sobie napisać, ze jest nauczycielem. Pokażcie mi jej świadectwo pracy
Ja też myślalem, że ona poważnie
Usuwanie ze znajomych na Facebooku? Nie no, Pani Żarko tak my się bawić nie będziemy...
Kurwa połowa tego forum to debile xD, przeciez ona trolluje . I niezle jej to wychodzi, skoro w to wierzycie
Niby troll ale temat poważny. Jak moi synowie pójdą już do szkoły to zaznaczę pani dyrektorce że jeżeli jakiś nauczyciel postanowi sobie któregoś wytresować to obudzą wilka. Ksiądz na wstępie lufę dostanie tak na wszelki wypadek;)
Przynajmniej raz dobrze powiedziała...
Trzeba tępić to dziadostwo w polskich szkołach, bo to co się dzisiaj w szkołach dzieje to jest szczyt wszystkiego.
A potem płaczą takie małe dzieciuchy, że mature oblali lub nie przeszli do następnej klasy, a to naprawde trzeba być idiotą żeby nie zaliczyć. Przynajmniej jest jedna zaleta. Mniej będzie inżynierów i magistrów i drogi wreszcie moze zaczną się w polsce szybciej budować
Bo debile uczą debili, a jak nie słuchaja to i tak debilami zostają. Oczywiście jest wiele wyjątków i nie dotyczy to wszystkiego. Niestety jest to poważny problem polskiego społeczeństwa i trzeba się nad tym dogłebnie zastanowić.
Trzeba tępić to dziadostwo w polskich szkołach, bo to co się dzisiaj w szkołach dzieje to jest szczyt wszystkiego.
A potem płaczą takie małe dzieciuchy, że mature oblali lub nie przeszli do następnej klasy, a to naprawde trzeba być idiotą żeby nie zaliczyć. Przynajmniej jest jedna zaleta. Mniej będzie inżynierów i magistrów i drogi wreszcie moze zaczną się w polsce szybciej budować
Bo debile uczą debili, a jak nie słuchaja to i tak debilami zostają. Oczywiście jest wiele wyjątków i nie dotyczy to wszystkiego. Niestety jest to poważny problem polskiego społeczeństwa i trzeba się nad tym dogłebnie zastanowić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów