Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z relacji świadków wynika, że motocyklista nie jechał więcej niż 80km/h, więc zanim zaczniecie swoje śmieszkowanie w stylu sadistica żeby pokazać jaki macie czarny humor to zweryfikujcie informacje. Seiczento wygląda jak wygląda bo jest je***ym pudełkiem które składa się przy byle pierdnięciu.
Prawnicy mawiają "łżeć jak naoczny świadek".
Ocena prędkości motocyklisty przez świadka jest niewiarygodna chyba, że mają fotoradary w oczach. Żaden człowiek nie jest w stanie ocenić prędkości pojazdu.
Statystyka nie pozostawia złudzeń. Motocykliści na wiertarkach jeżdżą jak pojebańcy i giną na własne życzenie.
@upy
Co nie zmienia faktu, że 50 nie jechał.
Aaaaaa no tak. 3 pasy to na chuj 50 skoro bezpiecznie. Zapominam ciągle, że przepisy są selektywne.
A skąd kurwo wiesz ile jechał? Pierdolicie swoje farmazony a chuja wiecie. Morda pierdolone śmiecie.
Wystarczy, że widzę leżące na dachu gejczento.
Skoro ci to wystarczy to zajebiście. Rozpędź się na motorze do 50kmph i przypierdol w bok sejczento. Nie wiem czy się wywróci na dach . Ważne że ciebie wyjebie 2 metry pod ziemie i będzie jednego mniej skurwysyna piwniczaka co w dupie byl gowno widzial ale wszystko wie najlepiej.
Prawnicy mawiają "łżeć jak naoczny świadek".
Ocena prędkości motocyklisty przez świadka jest niewiarygodna chyba, że mają fotoradary w oczach. Żaden człowiek nie jest w stanie ocenić prędkości pojazdu.
Statystyka nie pozostawia złudzeń. Motocykliści na wiertarkach jeżdżą jak pojebańcy i giną na własne życzenie.
Nie no kurwa jasne. Jedyni którzy MAJĄ RACJĘ to stulejarze z neta. Kurwa jebać radary, milicję, sądy. Wszystko jebać. Pan srabzaksus stulejarz MA RACJĘ! I tylko on. Umrzyj kurwo.
Druga strona medalu to wyjazd z Medweckiego i nawrotka na Stella. 200m na zmianę 3pasów na drodze z ograniczeniem do 70(gdzie średnia faktyczna prędkość to 100 bo w stronę prądnika drogówka nie ma gdzie łapać) i nawrotka bez pasa włączania, z kolejną akcją zmiany 3 pasów żeby zaraz skręcić w jana pawła (kierunek r. Mogilskie).
A skąd kurwo wiesz ile jechał? Pierdolicie swoje farmazony a chuja wiecie. Morda pierdolone śmiecie.
Skoro ci to wystarczy to zajebiście. Rozpędź się na motorze do 50kmph i przypierdol w bok sejczento. Nie wiem czy się wywróci na dach . Ważne że ciebie wyjebie 2 metry pod ziemie i będzie jednego mniej skurwysyna piwniczaka co w dupie byl gowno widzial ale wszystko wie najlepiej.
Nie no kurwa jasne. Jedyni którzy MAJĄ RACJĘ to stulejarze z neta. Kurwa jebać radary, milicję, sądy. Wszystko jebać. Pan srabzaksus stulejarz MA RACJĘ! I tylko on. Umrzyj kurwo.
Siemka niedoszła motopizdeczko. Czym pomykasz? Motorowerem 50ccm oklejonym owiewkami, który udaje wiertarę?
Weź ty stul tą pizde gimbusiarska parówo. 1 września był, zapierdalaj szóstki łapać skoro jesteś taki mądry...ws wyzywania innych od kurew etc...u ciebie słowo kurwa jest chyba rodzinne if you lnow what i mean
Ale mu powiedziałem
Siemka niedoszła motopizdeczko. Czym pomykasz? Motorowerem 50ccm oklejonym owiewkami, który udaje wiertarę?
A chuj cie szmato obchodzi czym pomykam. Po prostu zewrzyj dupe. Ale nie. Muisz się przy KAŻDYM temacie naprodukować. Nie masz kurwa życia? No jasne że nie masz pierdolony stulejarzu piwniczaku z łoniakami na brodzie.
Weź ty stul tą pizde gimbusiarska parówo. 1 września był, zapierdalaj szóstki łapać skoro jesteś taki mądry...ws wyzywania innych od kurew etc...u ciebie słowo kurwa jest chyba rodzinne if you lnow what i mean
Ale mu powiedziałem
"Gimbusarska parówo..." Chciałbym jebany stulejarzu żebyś mi to powiedział w oczy. Ale o czym ja śnię? Najpierw musiałbyś wypełznąć sprzed kompa co go dostałeś na komunię a potem wyjść na przystanek. A jak to zrobić skoro lekcje jeszcze nie odrobione i matka kazałą pokój posprzątać?
A chuj cie szmato obchodzi czym pomykam. Po prostu zewrzyj dupe. Ale nie. Muisz się przy KAŻDYM temacie naprodukować. Nie masz kurwa życia? No jasne że nie masz pierdolony stulejarzu piwniczaku z łoniakami na brodzie.
Chciałbym jebany stulejarzu żebyś mi to powiedział w oczy.
Tylko największy postrach podstawówek może takie coś napisać. Ja się boję w chuj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów