18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Wiewór 2018-09-11, 8:13 4
daniel0310 napisał/a:

Z relacji świadków wynika, że motocyklista nie jechał więcej niż 80km/h, więc zanim zaczniecie swoje śmieszkowanie w stylu sadistica żeby pokazać jaki macie czarny humor to zweryfikujcie informacje. Seiczento wygląda jak wygląda bo jest je***ym pudełkiem które składa się przy byle pierdnięciu.

Prawnicy mawiają "łżeć jak naoczny świadek".
Ocena prędkości motocyklisty przez świadka jest niewiarygodna chyba, że mają fotoradary w oczach. Żaden człowiek nie jest w stanie ocenić prędkości pojazdu.
Statystyka nie pozostawia złudzeń. Motocykliści na wiertarkach jeżdżą jak pojebańcy i giną na własne życzenie.
Zgłoś
X................J 2018-09-11, 8:33 1
Za to Ty potrafisz ocenić prędkość pojazdu nawet go nie widząc.
Zgłoś
Wiewór 2018-09-11, 8:47 2
Wystarczy, że widzę leżące na dachu gejczento.
Zgłoś
jebacgowno 2018-09-11, 9:00
Velture napisał/a:

@upy
Co nie zmienia faktu, że 50 nie jechał.

Aaaaaa no tak. 3 pasy to na chuj 50 skoro bezpiecznie. Zapominam ciągle, że przepisy są selektywne.

A skąd kurwo wiesz ile jechał? Pierdolicie swoje farmazony a chuja wiecie. Morda pierdolone śmiecie.

Abraxus napisał/a:

Wystarczy, że widzę leżące na dachu gejczento.

Skoro ci to wystarczy to zajebiście. Rozpędź się na motorze do 50kmph i przypierdol w bok sejczento. Nie wiem czy się wywróci na dach . Ważne że ciebie wyjebie 2 metry pod ziemie i będzie jednego mniej skurwysyna piwniczaka co w dupie byl gowno widzial ale wszystko wie najlepiej.

Abraxus napisał/a:

Prawnicy mawiają "łżeć jak naoczny świadek".
Ocena prędkości motocyklisty przez świadka jest niewiarygodna chyba, że mają fotoradary w oczach. Żaden człowiek nie jest w stanie ocenić prędkości pojazdu.
Statystyka nie pozostawia złudzeń. Motocykliści na wiertarkach jeżdżą jak pojebańcy i giną na własne życzenie.

Nie no kurwa jasne. Jedyni którzy MAJĄ RACJĘ to stulejarze z neta. Kurwa jebać radary, milicję, sądy. Wszystko jebać. Pan srabzaksus stulejarz MA RACJĘ! I tylko on. Umrzyj kurwo.
Zgłoś
metalbeast 2018-09-11, 9:01
jakaś autopizda wymusiła. Szkoda gościa na moto
Zgłoś
DarthMoon 2018-09-11, 9:30
Wkur*iają mnie moto*izdy, bo mają na Stella-Sawickiego drogę idealną i nawet stojący często w krzakach policjanci ich nie zatrzymują. W 2018 widziałem już kilkukrotnie jak gości dopitalających na motocyklach, próbowali zatrzymać na tej 3pasmówce, ale odpuszczali i patrzyli tylko czy nikt tego nie widział. Do zabudowań jest kawałek, a chodnik od strony politechniki raczej rzadko jest używany.
Druga strona medalu to wyjazd z Medweckiego i nawrotka na Stella. 200m na zmianę 3pasów na drodze z ograniczeniem do 70(gdzie średnia faktyczna prędkość to 100 bo w stronę prądnika drogówka nie ma gdzie łapać) i nawrotka bez pasa włączania, z kolejną akcją zmiany 3 pasów żeby zaraz skręcić w jana pawła (kierunek r. Mogilskie).
Zgłoś
Wiewór 2018-09-11, 11:16 6
jebacgowno napisał/a:

A skąd kurwo wiesz ile jechał? Pierdolicie swoje farmazony a chuja wiecie. Morda pierdolone śmiecie.

Skoro ci to wystarczy to zajebiście. Rozpędź się na motorze do 50kmph i przypierdol w bok sejczento. Nie wiem czy się wywróci na dach . Ważne że ciebie wyjebie 2 metry pod ziemie i będzie jednego mniej skurwysyna piwniczaka co w dupie byl gowno widzial ale wszystko wie najlepiej.

Nie no kurwa jasne. Jedyni którzy MAJĄ RACJĘ to stulejarze z neta. Kurwa jebać radary, milicję, sądy. Wszystko jebać. Pan srabzaksus stulejarz MA RACJĘ! I tylko on. Umrzyj kurwo.

Siemka niedoszła motopizdeczko. Czym pomykasz? Motorowerem 50ccm oklejonym owiewkami, który udaje wiertarę?
Zgłoś
szlovak 2018-09-11, 11:17
Żołnierz motopizda.
Zgłoś
J................8 2018-09-11, 11:24 3
jebacgowno napisał/a:

Weź ty stul tą pizde gimbusiarska parówo. 1 września był, zapierdalaj szóstki łapać skoro jesteś taki mądry...ws wyzywania innych od kurew etc...u ciebie słowo kurwa jest chyba rodzinne if you lnow what i mean

Ale mu powiedziałem
Zgłoś
jebacgowno 2018-09-11, 13:16
Abraxus napisał/a:

Siemka niedoszła motopizdeczko. Czym pomykasz? Motorowerem 50ccm oklejonym owiewkami, który udaje wiertarę?

A chuj cie szmato obchodzi czym pomykam. Po prostu zewrzyj dupe. Ale nie. Muisz się przy KAŻDYM temacie naprodukować. Nie masz kurwa życia? No jasne że nie masz pierdolony stulejarzu piwniczaku z łoniakami na brodzie.

Jorgen88 napisał/a:

Weź ty stul tą pizde gimbusiarska parówo. 1 września był, zapierdalaj szóstki łapać skoro jesteś taki mądry...ws wyzywania innych od kurew etc...u ciebie słowo kurwa jest chyba rodzinne if you lnow what i mean

Ale mu powiedziałem

"Gimbusarska parówo..." Chciałbym jebany stulejarzu żebyś mi to powiedział w oczy. Ale o czym ja śnię? Najpierw musiałbyś wypełznąć sprzed kompa co go dostałeś na komunię a potem wyjść na przystanek. A jak to zrobić skoro lekcje jeszcze nie odrobione i matka kazałą pokój posprzątać?
Zgłoś
Wiewór 2018-09-11, 13:29 5
Cytat:

A chuj cie szmato obchodzi czym pomykam. Po prostu zewrzyj dupe. Ale nie. Muisz się przy KAŻDYM temacie naprodukować. Nie masz kurwa życia? No jasne że nie masz pierdolony stulejarzu piwniczaku z łoniakami na brodzie.

Zgłoś
BDrummer 2018-09-11, 16:39 1
jebacgowno ty balasie.. ja ciebie dziś chyba w kiblu widziałem, długo się nie przyglądałem bo spłukałem
Zgłoś
TB303 2018-09-11, 16:43 3
jebacgowno napisał/a:

Chciałbym jebany stulejarzu żebyś mi to powiedział w oczy.

Tylko największy postrach podstawówek może takie coś napisać. Ja się boję w chuj
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-09-11, 19:12
Jak widać podziały w społeczeństwie są coraz większe
Zgłoś
kaiwaciol1 2018-09-11, 19:52
Dwie pizdy za jednym zamachem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem