Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Dzisiaj w sejmie
Gebofon • 2013-06-19, 19:52
Cieszy mnie ten widok, szkoda że chłopa wyprowadzili

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
tragedyia 2013-06-19, 21:02
Ha Ha hA Marek ode mnie z miasta:D
Zgłoś
tigerqaz 2013-06-19, 21:10 1
Czyżby szykowało się kolejne samobójstwo ???

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
s................9 2013-06-19, 21:14
Nie, bo ten koleś wie to co wiedzą prawie wszyscy. Co innego Petelicki, on to wiedział coś, czego wszyscy się jedynie domyślali.
Zgłoś
Gebofon 2013-06-19, 21:17
Seryjny samobójca już czyha za każdym rogiem

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
ZiemniakSadola 2013-06-19, 21:18
trzeba chłopa znaleźć i wysłać kratę browarów i flachę
Zgłoś
Parzo 2013-06-19, 21:43 2
I to KURWA jest DEMOKRACJA? I wolnosc słowa? Przyjdą i Cie jeszcze po takim incydencie potłuką, ale nie ryżą kurwe to bronią przy korycie ile wlezie.

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
l................z 2013-06-19, 22:57
Kartkami to sobie możemy dupę podcierać. Ten pan też.
Tak naprawdę człowiek dopiero podstawiony pod ścianą zaczyna walczyć o życie (jak szczur), o swoje prawa. Tak to myśli, że jakoś to będzie - będzie lepiej - gówno prawda, może być tylko gorzej.
Będzie w tym kraju chujnia niespotykana za jakieś kilka lat - nie będziemy mieli kasy, żeby nawet żarcie kupić, rodzina będzie głodować. Wątpię, żeby Polacy tak dali się ciemiężyć. To gówno wybuchnie, i to niebawem.
Zgłoś
Matuch90 2013-06-20, 0:17
Czy to czasem nie był jeden z niedorozwiniętych posłów z Cyrku Palikmiota ?
Jeśli tak, to cymbał przynajmniej raz zrobił coś sensownego. Piona !
Zgłoś
wypizdson 2013-06-20, 0:39
A znacie tego Pana z tyłu z tą kartką? Ten Pan to poseł jednej z partii po której kurwicie, jedziecie jak po dziwce w zimny, jesienny, deszczowy dzień.

WERBLE KURWA

....

Z Ruchu Palikota.
Zgłoś
Ronald Wdan 2013-06-20, 6:09
I teraz lemingi po mostku, ktory wydaje im sie nie istniec, pojda zaglosowac nie na zlodzieji, ale na dzieci zlodzieji... gratuluje. Liczylem na wieksza inteligencje srejdoli
Zgłoś
rebmac 2013-06-20, 8:19
i dobrze temu premierowi naszemu tak, na drzewo z tym patałachem.........
Zgłoś
kordas 2013-06-20, 9:26
Robi się to już nudne, jak wcześniej wrzucanie ku ogólnej uciesze wszystkiego co dopierdalało Kaczyńskiemu... wystarczy rzucić cokolwiek co dopierdala ryżemu wujowi i już piwa płyną szerokim strumieniem.
Na ok 99% polityków to kłamcy i kurwy, które dbają tylko o interes partii i swój własny, wiec spokojnie gość z takim transparentem mógłby stać za każdym politykiem.
Zgłoś
Matuch90 2013-06-20, 11:13
wypizdson napisał/a:

A znacie tego Pana z tyłu z tą kartką? Ten Pan to poseł jednej z partii po której kurwicie, jedziecie jak po dziwce w zimny, jesienny, deszczowy dzień.

WERBLE KURWA

....

Z Ruchu Palikota.

Bo kurwa młocie, ta partia to partia debili i to, że jeden z tych debili zrobił raz jedyny coś sensownego, nie zmienia faktu, że tych popaprańcu powinno się spuścić w kiblu razem z tym Tuskiem, który tak na prawdę jest dobrym przyjacielem i współpracownikiem Palikota.
Zgłoś
orzech83 2013-06-20, 11:44 179

opis z yt
19.06.2013 - podczas briefingu prasowowego premiera Donalda Tuska pojawił "Mistrz drugiego planu".
Zgłoś
Dildo 2013-06-20, 11:45 1
niestety zabrakło jeszcze jednego epitetu: złodziej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów