No co, Palikotowi też spadły sondaże i trzeba chociaż odrobinę głosów skubnąć, żeby przypadkiem PiSiory nie miały samodzielnie większości w sejmie. Przecież by ich wszystkich pozamykali. A potem by była wojna. Nie wiadomo z kim, ale wojna by była. Z Rosjo! O!
A tak poważnie, to czy nikt nie widzi jaką to towarzystwo wzajemnej adoracji prowadzi "zacięta" bitwę wyborczą? Palikoty potrafią tylko pokazać transparent, albo aktywować "Grodzką", żeby zrobił zamieszanie, ale tylko wtedy kiedy Phemieh i Platfohma prywatyzuje na lewo jakąś państwową spółkę (O Biedroniu nie wspomnę...). Nasza lewica to jest jakaś kpina - taka ona demokratyczna jak sadol tolerancyjny, a do tego próbuje nieudolnie bratać się z Palikotem. Całe szczęście, że Kwaśniewski to alkoholik i nie nadaje się już do niczego...
Teraz jeszcze się głośno robi o tych młodych Narodowcach. Niestety niewiele o nich wiem i obawiam się, że to kolejny sztuczny twór jak Ruch Palikota. Ktoś zobaczył jakie nastroje panują w społeczeństwie i utworzył nową, niby niezależną partię, byle tylko utrzymać w sejmie biernych sługusów, a samemu ciągle okradać społeczeństwo tego kraju. Jak jest - czas pokaże, ale jak widzę że się o nich mówi w naszych "niezależnych" mediach, to mnie to niepokoi...
Do dupy ta nasza sytuacja polityczna, bo nie dość, że zostały tylko 3 partie (Palikota zaliczam do PO, bo to w rzeczywistości to samo) to wszystkie mają jakieś swoje wady. SLD kradnie w cholerę, PO kradnie trzy razy więcej + uprawia populizm na niebywałą skalę + robi szopki wokół jakichś gównianych tematów (nie mam pojęcia jak oni mogli wygrać dwa razy z rzędu...), PiS przejmuje się głównie robieniem dobrze kościołowi. Ale żeby nie było tak neutralnie i bezpłciowo (nienawidzę takich hiper-neutralnych kretynów, dla których żaden wybór nie ma znaczenia, bo to wszystko i tak to samo) gwoli ścisłości, ten ostatni wybór i tak najmniej mnie zawstydza. I po tym zdaniu jestem gotów na wasz lincz
Mimo wszystko pozdrawiam.