📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Obejrzałem powierzchownie, nie zmarnuje 25min życia. Serio facet miał pomysł robić z tego wideo relacje? Gowniany pomysł.
Ja pierdolę, już od początku drugiej minuty zbiera się człowiekowi na pawia, jeszcze ten dźwięk. Prawie że czuć jak wali z monitora, piwo
Ma na rekach rękawiczki którymi styka się z tymi nieczystościami, trzyma tez nimi latarkę którą kilka minut później przetrzymuje w buzi.
Ale tam musi jebać... Ale ten gość musi jebać... I nawet jak się umyje, to pewnie jebie cały czas... I ten smród mu na włosach w nosie osiada i kurwa 24h/d czuje gówno... Obstawiam, że singiel lub ma dziewczynę w klimatach aktorek z działu fekalia :p
W Stanach są popularne takie młynki do nieczystości przy zlewach. Stawiam, że to właśnie ktoś przesadził z takim wkładem w kanalizę niż z gównem.
w kupie była kukurydza
bo nasiona kukurydzy to jedna z rzeczy których żołądek nie jest w stanie strawić bucu.zjedz i sam się przekonasz.
I tak powstała nutella
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów