Równowaga nie była po jej stronie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Równowaga nie była po jej stronie...
z ryja oki
Tępe szony tak mają. Jak zobaczy obiektyw to ich zjebane dwie ostatnie szare komórki potrafią jedynie wypiąć dupsko i zrobić dziobek. Przytrzymaj takiego pustaka przez minutę z fleszem włączonym to zemdleje bo nie ogarnie oddychania.
lokal.szczecin napisał/a:
z ryja oki
Z ryja taka fajna dupa jest. Reszta też fajna tylko łamaga. Jeżeli loda nie gryzie to gitara.
Cipsko do wylizania razem z dupą no i rżnąłbym moim pół metrowym kutongiem aż by jej gardłem wychodził
Dobrze, że fiuta zasłonili.
@ wszyscy UP. Kredki pakować i do szkoły. zjeby. Chujowe uczucie być zabawnym na siłę
gressive napisał/a:
@ wszyscy UP. Kredki pakować i do szkoły. zjeby. Chujowe uczucie być zabawnym na siłę
Gressive wstawaj, zesrałeś sie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów